hesaptaki e-mail adresini değiştirdiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ATA.COŞKUN tarafından 20 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. e-mail adresini degiştirdilerr ve şuan sadece hesap ıd ve şifre kaldı elimde bunu nasıl halledecez foruma yazmamı istediler o yüzden bende yazıyorum kısa bi zamanda dönüş yaparsanız sevinirim o kadar emek var lütfen sizden yardım bekliyorum hesap bu kullanıcı adım oyun ici
    ıd;

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ekim 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hesabınızın çalındığını düşünüyorsanız supporta yazınız. Forumdan yardımcı olamayız.

İyi forumlar.

3. peki kesin gelir mi hesabımm geri sadece elimde ıd şifre kaldı kala kaldım böylece o kadar emek boşa gitmez demi oyununuzu severek oyunuyorum cünkü sürekli

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım oyuna giriş nici, ıd, mail adresi ve sıralamasını biliyorsanız yeni sıfır hesap açıp sıralamasını resim edin pilot profil linki ile Supportla iletişime geçin teknik ekip size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.