Hesaptan Habersiz Para Çekilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFRASİYAB tarafından 24 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Merhaba arkadaşlar. Oyuna başlayalı yaklaşık 1 ay oldu ve ben bu 1 ay içerisinde 5 liralık bir harcama yaptım uridyum almak için.Bu işlem sırasında banka bilgilerim kaydedilmiş sonradan haberim oldu ve kayıtlı olmasında bir mahsur görmedim.

Yaklaşık 1 saat önce hesabımda 730k kadar uri ile karşılaştım. Banka hesabıımı kontrol ettim ve limitin tamamının kullanıldığını gördüm. Darkorbit şifremi değiştirdim ve kartımı kapattırdım, supporta da msj attım.Pazartesi günüde şubeye gideceğim işlem itirazı için. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Sizce yapmam gereken başka bir şey kaldı mı? Başınızdan böyle bir süreç geçtiyse yardımcı olursanız sevinirim.

2. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

bigpoint sıkıntılı bir şirket hakkını ara olmadı mahkemeye dahi götür geçmişte daha ne örnekleri var .

3. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

inan şu saatte baş ağrısından ölüyorum. öğrenci adamım paladyum toplarken başıma neler geldi. İnşallah olumlu geri dönüşü olur.

4. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

inşallah

5. telefonuna 3d securi kodu gelmediyse alırsın rahat ol .senın onayın olmadan kimse bişey yapamaz. bankalar ıade konusunu uzun tutuyorlar .bigpoint para iadesi yaparsa şanslısın.

6. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

telefonuma kod gelmedi. yorumun için teşekkür ederim.

7. Aynı durum basıma gelmişti oradan biliyorum arap ın bitanesi mekkeye 2 mi 3 mü ne bilet almıs thy den 4500 liraya sansa farkettik .ama iade edildi.bankana itiraz dilekceni gonder ögrencisin zaten cok sıkma canını rahat uyu .

8. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

böyle bir şey nasıl oldu anlamadım gerçekten. İçimi ferahlattın abi ancak çok stres yaptım başım fena derecede ağrıyor.

9. Uriye dokunmazsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum, çok stress yapma

10. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

uriye dokunmadım hatta şifreyi değiştirdim ve tekrar oyuna girmedim.Stres yapıyorum elimde değil. Yarın birgün kirasıdır faturasıdır zorlanmak istemiyorum hem.

supporttan banka ekstresi istediler. Ancak provizyonda olduğu için onu gönderemedim. Müşteri temsilcisi provizyon numaraları ile iptal edilebileceğini söyledi, numaraları supporta yolladım bakalım beklemedeyim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Mart 2018
  11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Destek birimi ile iletişime geçtiğinizde yardımcı olacaklardır. Ayrıca bankayla görüşüp işlemin iptalini isteyebilirsiniz. Uridiumunuzu da harcamayın ki, uridiumlar geri çekildiğince eksiye düşmeyin. Ayrıca strese girmenize gerek yok, bir yanlışlık olmuş kısa zamanda çözülecektir.Dediğim gibi, destek birimi ile iletişimde sorun yaşasanız da, bankanızdan iptal edebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

modum çok teşekkür ederim. Yarın okuldan sonra bankaya gideceğim inşallah hallolur.

yasin01 bunu beğendi.
  13. yasin01

yasin01 User

Akşam akşam üzdün beni bak :S çğrencinin durumu zor.

14. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Şimdi bankadan döndüm.Harcama itirazında bulundum. Supporttan ise henüz olumlu bir dönüş olmadı istedikleri her bilgiyi göndermeme rağmen. Şu andan itibaren beklemekten başka çare gözükmüyor.

15. yasin01

yasin01 User

Umarım alırsın paranı.

16. Paranı alırsın

17. LARK1988

LARK1988 User

Sıkma tatlı canını hallederler güzel kardeşim,

bilgisayarına format at, genç adamsın öyle her siteye girme, virüs programı edin.

18. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

İyi günler modum. Az önce supporttan gelen yanıtı sizinle paylaşmak istiyorum.
    ''Merhaba,
    Ödeme departmanımız derler ki işlemler sizin onayınız ile yapıldığından geri ödeme yapılamamaktadır. Ancak dilerseniz almış olduğunuz uridium geri çekilip size oyun içerisinde istediğiniz başka itemler verilebilir. Harcadığınız tutar miktarına göre.''
    Bu harcamaları her ne kadar ben yapmamış olsam dahi herhangi bir ödeme iptali söz konusu mevcut değil mi oyunda?

Link paylaşmak istemiyorum ancak. Bigpoint kapsamında bu işlemleri ben yapmış olsam dahi alınan premium özellikleri kullanmadığım sürece fesih hakkım var. Ki ben ne uridyumlara ne de lazerleri kullandım.Supporttan neden böyle bir mesaj geldiğini anlayamadım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Mart 2018
  19. bu suport olayı fazla abartmış yok geri alamzsınızda item veririz ben burda art niyet ararım işte. Aga bastır biraz benim onayım olmadan hesabımdan nasıl para cekersiniz de . tüketici hakem heyetine başvur dicem ama bigpointin tr merkezi varmı yokmu bilmiyorum. bankanla bi müşteri hizmetlerinde konuş. sonuc alırsan yazarsın cunku yarın bizimde basımıza gelebilir kardesım.

20. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Bankaya harcama itirazında bulundum ancak ne kadar süreceği konusunda bilgi vermedi. Supportan tekrar olumsuz cevap alırsam. 1 hafta kadar daha bekleyip savcılığa başvuruda bulunacağım.BİGPOİNT gibi bir şirket benimle pazarlık yapıyor.Gerisini siz düşünün.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.