Hey Dostum burayada bir bak !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPTIMUS-PRIME[OTO™] tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler ben 18 lvlim ful lf3,bo2,ve hız .gemi vengeance .pet 15lvl ve 19argeyim.8 iris var 1havoc. çarımda 225k uri var sizce ne yapayım 25k uri daha kasıp aegis mi alayım yoksa argemi alayım kapımı yapayım ?

2. kardeş bence su anda arge yap goliye gecebilirsin eger vegadan memnun değilsen skylabdan sürekli promerium sat aegisi ticaretten al derim ama bence en büyük önceliğin arge olmalı
    palaya girme durumuna göre zeta bitir bi yandan da anahtar alıp özel günlerle apis-zeus-lf4 fullemeye çalış

3. eyw kardeş arge yapıcam 24 e tamamlıcam ve birde aegis almak çok zor ticaretten :D anca uri ile alabilirim alırsam

4. aggeis al seri kasıl ben bazen tek kesiyorum x2 seprom

5. anladım dostum o halde sana hangisi daha kolay geliyorsa öyle yapmanda fayda var.. kolay gelsin

6. aegis almak istiyorumda bir yandanda arge yapasım geliyor :D

7. :D valla oyun içine baktıgımda arge şart oldu artık argesiz gemi çok kullanışlı olmuyor ama tabi sonucta bu bir oyun ve sevdiğin şey neyse onu yap :D

8. sağolun sanırım aegis alıcam herkez al diyor :D

9. -yeter123-

-yeter123- User

hangi serverdesin

10. Bence sen hangisini istiyorsan onu al. Bu oyundan zevk alamassan soğursun.

-yeter123- bunu beğendi.
  11. kardeşim iris geliştirebilirsin

aegise uri harcama alabiliyorsam kredi ile almaya çalış

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Haziran 2014
  12. tr2

aegis çok pahalı almam imkansız :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Haziran 2014
  13. Aegis mi arge mi diye sormayın gözünüz kapalı Aegis'i seçin. Her türlü gelişmenizde yardımcı olabilecek bir gemi.

14. eyw bende aegis alıcam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.