hey gidi günler be

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sene 2011 ortaokula gidiyorum öğlenciyim o zamanlar derdimiz irisleri 8 yapmak 31 lf3 almak bo2 leri fullemek daha arge marge zeta pet skylab geliştirme değişik tasarım filan hiç biri yok oyunun altın çağları . Neyse bir gün okuldan geldim akşam girdim oyuna baktım istila var oley be dedim kapının gelmesini bekledim girdim kapıya tabi ozamanlar 100-150 kişi filan en az giriyor kucurbiciumlar var neyse biz gelene geçene sıkıyoruz ben baya bi kasıldım 20 m credi birikti lf3 e basıcam korkuyorum 15-25 arasına gidiyor bir de basınca paranız gidiyor daha yüksek basan olursa para geri gelmiyor * ben bastım 21 m mi ne sonra uyudum sabah baktım kazanmısım bi mutlu oldum varya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2018
    GREED bunu beğendi.
  2. Clavata

Clavata User

Oyunda ki en güzel zamanlar. Ben bu gün bir karar verdim, artık sadece günlük oturum ödülünü alacağım ve seprom atacağım ama oyuna girmeyeceğim. VİP'de çekmeyeceğim. Adam chatten yazıyor 3 Milyar Seprom beslemem var diye.

B$GPO$NT yetkilileri yaptığı açıklamada " İnsanların daha öncesinden ne kadar Seprom Desteği yaptığını bilemediğimiz için, Seprom Desteklerini alamıyoruz. "

Şimdi akıl yoksunu diyeceğim bunlara ama diyemiyorum, 3 Milyar Seprom Desteğini kim yapabilir bu oyunda ? Bunu anlayamayacak kadar saf mısınız? Hayır tabiikide. Bilemediklerinden değil, göz ardı ettiklerinden.

Yazık, 2006'dan beri oynadığım oyunda gelinen son noktaya bak.

GREED bunu beğendi.
  3. GREED

GREED User

Nostaljiyi hissettim :(

4. Soyuz*

Soyuz* User

Vay be ne günlerdi, o zamanlar bigboy kullanıyordum x-1 haritamızda sürekli baskın olurdu köşelerden köşelerden porta kadar giderdik sonra x-2 de vegaya yakalanmıştım o ayrı tabi :)

İlk başladığım zaman 2008 falandı hiçbişey bilmiyordum x-1 saatlerce maden toplayıp nostromo almıştım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.