Hezarfen mi Pusat mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ΓΘCCΘ•™ tarafından 5 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hezarfen mi Pusat mı ?

Anketin kapanma tarihi 7 May 2015.
  1. Hezarfen

oy sayısı 9
    90,0%
  2. Pusat

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikler Kolay Gelsin Gemim 5 lf 4 37 arge 4 hangar goli vega spearheard leo golinin tüm urilik tasarımları var kalp kıskaç elmas yengeç güve var 8iris 5 havoc 1 herkul

genellikle golide takılıp kasılıyorum sizce hangisini alamlıyım Hezarfen mi Pusat mı ?

Yorum Yaparsanız Sevinirim

2. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Pusat almanızı önermem paranıza yazık olur.Kullanmadım ama kullanıp pişman olanlar var Pusat tasarımı Full Elit bir gemi için iyidir yani LF-4 Bo2 ve İrisleri 16. seviye full olanlar içindir ve DP'si 100.000 maksimum 240.000 ulaşabilmektedir.
    Hezarfen ise hem kasılmalık hem de saldırı için olan güzel bir tasarımdır.Hasarı %5 arttırması dışında %10 gibi bir Şeref desteği sağlayıp sıralamalarda da önde olmanızı sağlar.
    İyi Forumlar

3. yorumunuz için teşekkürler diğer arkadaşlarda yorum yapsalar sevinecemde işte :D

4. yorum bekliyorum arkadaşlar

5. PUSAT

PUSAT User

Kardeşim ben Tr serverlerinde oynamıyorum fakat bu konular hakkında bir çok araştırma yaptım yorumları gözden geçirdim ve birazda benim düşüncemle şöyle açıklayabilirm;Hazerfen hem baskınlarda ve kapılarda işine yarabilcek ve en önemli sebeplerden birtaneside görüntüsünün muhteşem güzel olmasıdır :)Diğer yandan pusat özellikleri hoşuma gitti bilmiyorum diğer gemilere göre çok değişik herkezin kullanacağı bir gemi değil hızı olması baskınlarda sağlamsan elinden kaçan olmaması çok güzel bir özellik tek sıkıntı darbede videolarda 2 rsb karıştırıyorlar adam ema kamu yapıp kaçıyor yani karar vermek zor ben fikrimi söyledim onun dışında pusatın görünümü hazerfen kadar iyi olsaydı kesinlikle pusat alırdım.

6. açıkçası canı az olduğu için pusata sıcak bakmıyorum dediğin gibi özelliklerinin yanında hezarfenin görünüşüde mükemmel

7. Stelinq

Stelinq User

Bende alıcaktım tpsi cok dusuk oldugu için almadım . full gelişmiş kişiler için ideal . bence hezarfen al . bende alıcam :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.