HEZARFEN RÜTUŞLANMALI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZEYTİNBURNU tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sadece HEZARFEN tasarımı için değilde normalde de uridium çekiyordum.Bu hafta bu tasarım denk gelmiş,neyse tasarımlardan girip seçtim bu HEZARFEN'i ve goliyi açtım.Bismillahirrahmanirrahim bu da ne böyle(!) Bu kadar özverişsiz ve sade-belli ki hiç uğraşılmamış bi tasarım daha önce hiç görmemiştim.İnanın yabancı server oyuncuları görücek diye utanmaya başladım.Beni oyundan soğuttu resmen ve uzay semalarında dolaşasım da kalmadı bu tasarımla.Hemen tasarımı değiştirdim ve daha önce almış olduğum VANQUISHER tasarımını giydirdim gemime ve inanın bu daha çok 'TÜRK' gemisine benziyor.
    Daha sonra araştırdım ve 'AMEKAN' tasarımını buldum.Bir amerikalılar için yapılmış emeğe birde bizim gemiye baktım ve yine dedim ki kendi kendime ;
    AH DARKORBİT AHH ! Bu tasarım kesinlikle rütuşlanmalı veya değiştirilmeli

.-Tuğçem-. bunu beğendi.
  2. Cloud

Cloud User

Amerikan tasarımı çok özenilmiş

Hezarfeni daha hiç görmedim oyunda denk gelmedi

Diminisher en iyisi aga :)

3. Merhaba ,

Daha önceden açılmış olan Buradaki konudan desteklerinize devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.