HEZARFEN TASARIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZEYTİNBURNU tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sadece HEZARFEN tasarımı için değilde normalde de uridium çekiyordum.Bu hafta bu tasarım denk gelmiş,neyse tasarımlardan girip seçtim bu HEZARFEN'i ve goliyi açtım.Bismillahirrahmanirrahim bu da ne böyle(!) Bu kadar özverişsiz ve sade-belli ki hiç uğraşılmamış bi tasarım daha önce hiç görmemiştim.İnanın yabancı server oyuncuları görücek diye utanmaya başladım.Beni oyundan soğuttu resmen ve uzay semalarında dolaşasım da kalmadı bu tasarımla.Hemen tasarımı değiştirdim ve daha önce almış olduğum VANQUISHER tasarımını giydirdim gemime ve inanın bu daha çok 'TÜRK' gemisine benziyor.
    Daha sonra araştırdım ve 'AMEKAN' tasarımını buldum.Bir amerikalılar için yapılmış emeğe birde bizim gemiye baktım ve yine dedim ki kendi kendime ;

AH DARKORBİT AHH !

.-Tuğçem-. bunu beğendi.
  2. aynen öyle aynen yazık yani. Onu da geçtim niye bu kadar pahalı böyle sade bir tasarım için? O kadar savaşını verdik Türk bayraklı goli ve vega çıksın diye gelen tasarıma bak. Lütfen tartışma konusu oldu diye konuyu kapatmayın biz tartışmuıyoruz doğruları söylüyoruz.

3. Merhaba ,

Arkadaşlar olumlu yada olumsuz her türlü düşünceye karşı bir engelimiz yok. Yeter ki forum kuralları dahilinde belirtilsin.

Ayrıca üyelerimizden ( Oyuncularımızdan ) gelen olumlu yada olumsuz geri bildirimler gerekli yerelere iletiliyor. Tasarımın detaylarını bilmiyoruz yani sadece resim olarak gördük bir kaç gündür. Oyun içindeki durumunu bilmiyoruz.

Fakat her zaman olduğu gibi geri dönüşler toplanıp merkeze iletiliyor.

İyi forumlar.

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bu konu ile ilgili şikayetleri forum raporu ile îletiyoruz eğer değişiklik isterseniz fikir havuzundaki konudan destek verebilirsiniz

Iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.