Hezarfen tasarımı görünüşü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ГЦŹĢΛГ★βΞЧ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ tarafından 20 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hezarfen tasarımına sahibim fakat şuanki görünüşünü oldukça kötü yaptınız ve ben artık tasarımı kullanmıyorum. Lütfen şu tasarımı eski haline geri getirin ilk çıktığı hali daha güzeldi

2. Sanırım grafik kalitesi düşükteyken tasarım biraz daha büyüyor ve neredeyse Citadel kadar oluyor.Ama grafik ayarları en üst seviyedeyken normal boyutlara dönüyor.Düşük grafikteyseniz yüksek grafiğe geçip oynayın bence.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle imzanız , Forum imza Kurallarına uymamaktadır.

Lütfen imza boyutlarınızı 500 * 200 ( Genişlik 500 ; Yükseklik 200 ) Piksel olacak şekilde düzenleyiniz yada kaldırınız

Hezarfenin yeni görünüşü resim deki gibidir.

İkinci olarak buna benzer bir konu daha önce açıldı ve tepki gördü

Oyundaki oyuncuların büyük çoğunluğu Hezarfen tasarımını beğenmemekle birlikte değiştirilmesini istiyordu.

Şuan ki tasarım da oldukça iyi görünüyor ve beğeni topladı.

Eski tasarımının geri getirilmesinin isteyeceğini yada fazla destek toplayabileceğini hiç sanmıyorum

Keyifli Forumlar

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.