Bug / Oyun hatasi Hezarfen !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

Selamun Aleyküm Dostlar.
    Geçen Hafta (Tam Tarih Hatırlayamıyorum) Bir Kampanya Oldu. Kampanya Şuydu :
    +150.000 Uridium Ve Üstü Uridium Çeken Üyelere 750 Ekstra Enerji,Kappa Booster Ve Hezarfen Tasarımı Verilecekti. Ancak Bana Tasarım Gelmedi Ne Yapabilirim ? 220.000 Uridium Çekmiştim Halbuki.
    Konu Yanlış Yerdeyse Taşıyınız Lütfen.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ham olarak aldığınız miktarı yazar mısınız?

İyi Forumlar

3. ygafff

ygafff User

Kampanyada x3 te Geçerliydi. Bende x3 Te 45 Tllik Mobil Ödeme ( 75.000 x 3 = 225.000 ) Uridium Çektim. Henüz Harcamadım Ama. Harcarsam Gelir Mi Tasarım ? İşin İlgincide Diğer Ödüller Geldi Ama Birtek Tasarım Yok.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,
    • 75.000 Uridium alışverişinizde 750 Ekstra Enerji hediye!
    75.000 Uridiumda hazarfen tasarımı verilmemektedir. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar

5. Kardeşim ordaki 150.000 uridiumdan kasıt x2 siz veya x3'süz hali. Herhangi bir katlama olmadan 150.000 uri ve üzeri alımlarda geçerli.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gereken cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.