Hezarfen

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by MİKE_BİBBY_ATH, Feb 12, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Payment ten Hezarfen yani Türkiye gemisini satın aldım lakin hangarımda bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

2. xalezeus

xalezeus User

satın aldıysan sistemin onayından geçmesi lazım birkaç saat veya bir gün bekleye bilirsin bir iki gün bekle baktın gelmedi supporta özel olarak yazmayı dene

3. xalezeus

xalezeus User

bende bir ara katlayıcı paketi akşam satın aldım ama ertesi gün öğlen hesabımda aktif oldu bazen böyle gecikmeler yaşanabilir

4. Geldiği zaman hangarda görünür galiba.

5. Hiçbirinizin dediği doğru değil hezarfen tasarımını aldıysan g champıon gemısıne sahıp olman gerek ordan hezarfene tıklayabılırsın g champıon gemısı 150000.urıdıumdıur(yanı kısacası hezarfenı kullanmadan once g champıon gemısıne sahıp olman gerek)

6. Merhabalar

Satın aldığınız şeref gemisini hangar bölümünden seçebilirsiniz eğer fazla tasarım varsa o yüzdden gözükmemektedir yada hesabın kayıtlı olduğu maile bakarak geminin satın alınıp alınmadığı belli olur. Oyun her alış verişte maile dekont yolluyor.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hezarfen tasarımın kullanabilmek için ilk önce G-Champion gemisine sahip olmanız gerekmektedir. Bu gemiye sahipseniz hangardan G-Champion gemisine tıklayın ve sağ tarafdan Hezarfen tasarımını seçin.

İyi forumlar.

8. Anladım Modu Konu Kilitlenebilir Teşekkür Ederim.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yardımcı olabildiysek, ne mutlu bize:)

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.