Hezarfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••λt€Ş_β€Ч••[G€©€] tarafından 26 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sportmen70

sportmen70 User

tamam bende arkandayım ikimizde atsınlar zerre umrumda değil bunuda gördük ya sonunda

GERÇEĞİ söylemek ne zamandır saygısızlık?? küçükken arkadaşlarımızı kovalerken yakalanacaklarını anladıklarında öğretmenlerin arkasına kaçardı ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Temmuz 2014
    asterix_v2.0 bunu beğendi.
  2. asıl çarımı da 9 ağustos'a kadar banladılar çünkü 1 ay ban aldım hakkımı aradığım için

3. Almak zorunda değilsin parası olupta almak isteyen alır benim cebimdeki para seninde değil :)

4. En son bunu ilk okulda görmüştüm :)

5. sportmen70

sportmen70 User

ne yaptığın benim umrumda değil hayat senin para senin ama tutupta illa bu saçmalığı destekliyeceksen, geçmiş olsun.

6. İnsanların seçimleri seni ilgilendirmez :)

7. sportmen70

sportmen70 User

insanların seçimleri belki beni ilgilendirmez ama doğru yola götürmek beni mutlu eder ;) illa gelmeyeceksen o senin problemin.

8. Doğru bildiğin yolda sana başarılar para benim hayat benim. Hayat dersini kendine sakla. :)
    Sen burada kim oluyorsunda insanlara akıl veriyorsun?

9. o degilde üstünde türk bayrağı olan gemıye nasıl saldırıcaz :confused:

sportmen70 bunu beğendi.
  10. sportmen70

sportmen70 User

ben hayattan alacağımı aldım, inatla almak istemeyenlerede öğretiyorum ;) inan bana benim inandığım yol değil bütün forum olarak gittiğimiz yol doğru. tabi sen bu yola gelmeyip ters yöne gideceksen :)

kahkaha attım :D

11. Beni milyon kere patlatsın türk bayrağına asla sıkamam

12. KEndine sakla benim ile tartışmaya devam etme.Konuyu kapat forumuna oyuna dön. Bir daha benim hakkımda yazma dostum uğraşamam senin mesajların ile. :)

13. sportmen70

sportmen70 User

inat inattır. kal sağlıcakla

14. Merhaba ,

Arkadaşlar ilk olarak bazılarımız olumsuz bulurken bazılarımız olumlu bulabilir. Burada forum kurallarının dışına çıkmamak gerekiyor.

Ayrıca geri dönüş alınması için ilgili bölümde konu açılacaktır diye düşünüyorum. Olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi o zaman yazarsınız.

Ayrıca forumda birden fazla hesap kullanılması yasaktır. Hatırlatayım dedim..

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

15. buzmavi

buzmavi User

Naıl farklı bir yol mesela görüşünüzü palaşınız,üyelerin görüşlerini derleyip rapor edelim oyun kurucularına

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Adminim direkt dükkandan uridium+payment yöntemleri bence daha uygun olurdu sonuçta biz yıllardan bu yana bu tasarımı bekliyoruz istiyoruz herkesin alabilmesi lazım gelir diye düşünüyorum. Tahmin edeceğiniz üzere oyunun büyük çoğunluğu bu meblağı karsılayacak durumda değil yada bu meblağı ödemek istemeyecektir.

17. Cloud

Cloud User

Darkorbit bunu düşünmüştür heralde o gün özel bir x3 çıkartabilirler mesela

18. x3 çıkarsalar nollur alamayacaklar var diyoruz burda

19. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Hesaplamalarım doğru ise x3 e denk gelmektedir.

merhaba

Tartışma konusu burada açılmıştır https://board-tr.darkorbit.com//threads/hazarfen.80429/

Iyi oyunlar

20. buzmavi

buzmavi User

Uridium satın almanızın yanında kampanyanın bonusu olarak veriliyor değerli cephanelerle birlikte üstelik kazançlı saatlerle birleştirilerek alım yapılabildiğinide düşünürseniz aslnda çok güzel bir fırsat doğmuş gibi görünüyor ancak alım gücü daha düşük üyeler için ne gibi bir prpmosyon hazırlanır şimdilik hiçbir fikrimiz yok ama görüşleri mutlara toplayıp rapor edeceğiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.