Öneri Hİ*İ*AM*HeRCuLeS kimdir??

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve MAMİ tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MAMİ

MAMİ User

2009 da tr3 serverına başladım daha 2 sene öncesine kadar tek tabanca kasılan birisiydim ANKA klanıyla tanışana kadar buradaki birçok kişiyi sevdim kendime yakın hissettim şuan marsta ROMA klanındayım orası uzun hikaye ama yine sevdikleimleyim x1 den başka lazer cephanesi bana haramdır elim varmaz elit sıkmaya ema atmaya atlama kuponunu kullanmaya elimden gelse eco-10 atmam filan :p neyse ben buyum işte huyum kurusun :D

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aramiza ozellikle foruma.hosgeldiniz uzun hikayeleri aslinda severiz anlatirsaniz ne kadar uzun olursa olsun ben okurum :)
    Cephane konusunda ben biraz size tersim ben genelde allah ne verdiyse sikarim.ozellikle.kapilarimda x3 ten baska yeri geldikce beaz ve hatta elit roket olarak 3030 kullanirim.ince ayar bile teknoloji olarak kullanirim oyun hic bir zaman benden onemli olmadi birikim yapmak icin bir amac olmalidir bende o amac hic olmadi ve olmayacak gibi bence biraz olsun zevk alarak ve hatta birazcik cimriliginizi azaltarak oynayiniz o zaman daha zevk alacak ve sıkmak isteyeceksiniz biraz kendinizi alistirin bence kesin siz simdi kendiniz harcamiyorsunuz ya baskalari harcayincada kiziyorsunuzdur bu konuda yaniliyormuyum kesin yanilmiyorumdur:)
    Aramiza tekrar hosgeldiniz sorulariniz olursa lutfen sorunuz bir soruda gorusmek dilegiyle kendiniz iyi bakin keyifli oyunlar dilerim.yeni klaninizda basarilar.

3. bigjojo490

bigjojo490 User

Cubide cok yardımını gördügüm biridir.Senin gibi ADAMlarla oynamak sereftir.Basarıların devamını dilerim.

4. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve iyi vakit geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.