hibrit alaşım kasma konfisi (acil)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spinaci tarafından 22 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spinaci

Spinaci User

Merhabalar;

Gördüğünüz gibi sayborg için alaşım kasmaya karar verdim, yalnız tanklamak çok zor oluyor ve olabildiğince x2 lazer harcamak istemiyorum x1 gibi takılmak istiyorum mümkünce.
    Formasyon, konfi, gemi nasıl olmalı ?

Özellikler:

33 lf4
    10 iris (12 lvl) 10 havoc 10 herc
    20 bo2 (12 lvl)
    gemi ( solace, venom, aegis arasında kaldım ama diğer önerilere açığım cerrah yok)
    formasyon burgu, güve var sadece. Kalp iyi gibi geliyor ama fikir lazım
    hızları yazmıyorum
    pet var premium üyeliğim var kami 3 var
    29 arge uzaylı avcısı 5

Son düzenlenen: 22 Nisan 2018
  2. elit harcamak istemiyorsan elmasla kasilabilirsin ageis onermiyorum ben olsam solaceyle kasilirim hem hasarim yuksek olur hem kalkanim ayrjyetten canda basabilirim yada solace +burgu cok iyi olur solace diyorum ben

3. Spinaci

Spinaci User

Cevabın için teşekkür ederim şu an ben de solace+burgu kullanıyorum ama elmas kullanacak olsam konfiyi iyi ayarlamam gerekecek sence nasıl yapayım eğer solace elmas yaparsam ? :) İnan aegisle bile yapabilirim, can azalınca candan gitmesin diye sab sıkmak kadar iç burkucu bir şey yok.

Son düzenlenen: 23 Nisan 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.