Hibrit Alaşımı Azalması ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Melik•Bey tarafından 2 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 günden beri seri seri karantina kapısı yapmak için pembe kristallon ve içindeki yaratığı kesiyorum ancak son 15-20 saatten beri her ne kadar çok yaratık kessem dahi içinden çıkan hibrit işleyici miktarı azaldı.Başlarda yaklaşık 1 tane gygerthrall için 1 tane hibrit düşerken şimdi 3 tane gygerthrall için bir tane düşüyor.Oyun bunun çıkma miktarını zamanla azaltıyor mu ?

Başlık 'Hibrit Alaşım Azalması' olacak yanlış yazım için özür dilerim düzeltir misiniz ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hibrit Alaşımının düşmesi ile ilgili kesin bir oran bulunmamaktadır ve tamamen şansa bağlıdır. Mevcut olan bir desteğiniz varsa, süresi bitmiş olabilir.

İyi forumlar.

Melik•Bey bunu beğendi.
  3. Desteğim yok ama ciddi bir azalma oldu.Oyunun azalttığını düşünüyor musunuz ?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsen ben tamamen şansa bağlı olduğunu düşünüyorum. Bir azlama olduğunu düşünmüyorum.

İyi forumlar.

Melik•Bey bunu beğendi.
  5. Tamam teşekkür ederim.Kilitlenebilir.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Melik•Bey bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.