hibrit alaşımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muratcan04 tarafından 12 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. muratcan04

muratcan04 User

adminim bu oto hı lecıler yuzunden ben hıbrıt toplayamıyorum ya şaka gibi ben kesiyorum krıstallonu adamlar cıkan yaratıkları benden once tıklıyor hakmı bu şimdi

2. Botlardan dolayı etkinlik görevlerini tamamlamak zor tamamlamak için sabır lazım ben kanser olmamak için yapmamayı tercih ediyorum bence sende öyle yapmalısın çünkü botları banlayacakları yok.

3. Bu resmen uyanık olma etkinliği. Ben pembe tallonları kenarlara köşelere çekip patlatıyorum ve içinden tüm çıkan yaratıklara birer kez vuruyorum ki ilk tıklama bende kalsın. Otocular bazen geliyorlar benim tıkladığım yaratığı kesiyorlar, bedavadan kesmiş oluyorum :D

4. akeyra

akeyra User

Yani haritanın ortasında kesince bot değil normal oyuncu da gelip ateş ediyor doğal olarak. O yüzden köşelere çekin, hepsine birer roket atın , solaris kullanın , düşman haritasında kesin ,

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Diğer kullanıcılarımızın da dediği gibi yaratıkları diğer oyunculara kaptırmamanız için Blighted Kristallon patladığı anda Blighted Gygerthrall'a birer kez sıkabilir yada Solaris gemisi ile de ilerlemenizi sağlayabilirsiniz. :)

GİŞ Kuralları gereği 3. Parti yazılım kullanmak reklamını yapmak yasaktır. Bu programları kullanan kişilerin şuan ceza almaması ileride almayacağı anlamına gelmemektedir. Geçtiğimiz yıllarda da gördüğümüz gibi elbet bir ban dalgası gelecektir.

İyi forumlar.