Hibrit Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haritada baya bir hibrit biriktirsem mor mor hiç almasam, daha sonra güçlendirici çeksem para ile, birde uri ile satilan güçlendiriciyi çeksem mor şeyleri topladığım zaman güçlendiricili olarak yazar mı?

2. xKenanBLT

xKenanBLT User

Denemedim fakat mantıken yazması lazım.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. FurkanS53

FurkanS53 User

Ben söylediğin gibi yapıyorum ve işe yarıyor. Bu şekilde 100 lerce kapı yaptım

4. Teşekkürler birde modlardan extra duyarsam daha iyi olacaktir sağolun :)

5. Aliens

Aliens User

Evet; nasıl ki x2 ödülünden faydalanmak için kapının illa x2 içerisinde başlanması değil bitirilmesi gerekiyorsa bu şekilde de hibritlerinizi katlayabilirsiniz. Ben ve bir çok arkadaşım aynı şekilde yararlanıyoruz. Ama dikkat edin: Resette kayboluyorlar.

6. Heheheh teşekkürler sen söylediğine göre modlara gerek kalmadı :)

konu kitlenebilir.

7. Aliens

Aliens User

Estağfurullah. :) Mahçup etmeyin efenim; sadece siz değerli oyuncu arkadaşlarıma bildiğim kadarıyla tecrübemi aktarıyor ve yardımcı olmaya çalışıyorum. Fazlasını yapamam. :)

8. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Yardımcı olan kullanıcılarımıza teşekkür ediyorum. Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.