Öneri Hibrit İşleyici hakkında yardım gerekli.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Σ*X*Σ*Ł*Λ*Ń*Ś**FΛŞØ tarafından 18 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ya ben bunu nasıl kascam scrap olsun mucosum olsun bunları kasma taktiği yok mu syborg için 18 tane H-HP lazım ve ne yapacağımı hiç bimiyorum kapılardan falan çıkıyor mu hangi kapı daha fazla veriyor

2. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle Forum Kurallarımız gereği başlığınızı, konu içeriğinizi ve yorum içeriğinizin tamamını büyük harf ile yazmak yasaktır. Lütfen kurallarımızı baştan sona okuyarak bir daha ki durumunuzda daha dikkatli davranın. Başlığınızı düzenledim.

Scrap ve Mucosum kasmak için X-3 ve X-4 haritalarında (X-5'de de Mucosum kasabilirsiniz) kasılmanız gerekmektedir. Scrap parçaları Saimon ve Mordon'lardan düşmektedir. Boss Saimon, Boss Mordon, Uber Saimon ve Uber Mordon keserseniz bu çıkma oranı bu NPC'lerde daha fazladır. Mucosum ise Lordakia-Lordakium ve Sibelonit'lerden çıkmaktadır. Montaj-Birleştir hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Hibrit İşleyici (H-HP) modülünü elde etmek için aklımda olan üç adet yöntem mevcuttur. Birleştir yardımıyla bunu montajlayarak elde edebilirsiniz, dükkandan ekstralar bölümünden satın alabilirsiniz veya ganimet kutularından toplayabilirsiniz. Her hangi kapıdan Hibrit İşleyici modülü maalesef çıkmamaktadır.

İyi forumlar.

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. hayır kapıdan muscom falan çıkmıyor mu yaratıkların içinden

kapılardaki yaratıklardan çıkmıyor mu diye sormuştum kappa yapmayı düşünüyorum full havoc oldum hercüles kaldı

birde şey pazar günleri gg basınca daha fazla mı çıkıyorr ödüller yoksa sadece kapı bitirme ödüllerimi 2 katı oluyor yani 2 hercül verebiliyor mu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Eylül 2019
  4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Galaksi kapılarındaki Saimon-Mordon ve bu NPC'lerin Boss & Uber'lerinden de Scrap düşürebilirsiniz. Mucosum için de aynı kural geçerlidir.

Pazar günleri GG ekstra olarak %15 indirimli olmaktadır. Bu da Uridium'unuz ile daha kolay bir şekilde galaksi kapısı açmanıza olanak sağlıyor.
    Ödüller UCB-100 cephanesi ve Uridium dışında 2 kat olarak veriliyor. Buna diroit tasarımları da dahildir. Hercules tasarımı çıkarsa toplam 2 tane verecektir.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Anxiety bunu beğendi.