hiç bir işe yaramayan kuiper kapısı tazminat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √αίt_ѕєєᴾᵛᴾ-ᴮᴱᴺᴵᴹᴰᴵᴿ tarafından 17 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 200k uri çıkar diye 2 kere açıp 5bin galaksi bastığım kuiper kapısına harcadığım enerjilerimi zamanımı geri istiyorum 500bin urilik enerji basıyoruz aldığımız ne tasarım nede uri ne kdr saçma sapan bi kapı ne kdr yapsanda boş klancak tüm arkadaşlarımda denedi sonuç boş ? %1 lik şans ile verdiğiniz uri masrafları kurtarmıyor rezalet ötesi bir kapı lütfen düzeltin şu kapıyı

2. Boyle kac tane konu acıldı sen biliyomusun o_O
    Kapıdan asırı derecede istismar edildi'ki bunu bende yaptım
    Ve kapıyı arada acıyorum hâla kapının odul oranı dustukten sonra 17 defa yaptım duzelmeden oncede 10 defa ve bu kuiper'den bir tasarım ve 18 215k uri aldım yani duzeldikten sonra 8 defa uri aldım kapı uri vermiyo diye bir sey yok veriyor sadece şansı dusuk.
    Ayrıca bi fikiriniz varsa guncelleme ve fikir havuzuna yazmanız gerek ve sitem etmeyerek.

Maqa67 bunu beğendi.
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Kuiper kapısı yeni çıkmadı ve Lütfen üslubunuza dikkat edin.

Bizler moderatörüz , Oyunun geliştirici ekibi değil.

Burada Kuiper Kapısı Sizce Nasıl? bir görüş konusu açılmıştır

Kapı hakkındaki düşüncelerinizi , yapılmasını gerektiğini düşündüğünüz fikirlerinizi yazabilirsiniz.

Üyelerden de benzer istekler gelirse , bizler bunu , üyeler bu bu yönde değişiklikler istiyor diye , merkeze bildiririz.

Burada kimse sizin emir baki kulunuz değil. Tekrar söylüyorum , Lütfen Üslubunuza dikkat edin.

Belirttiğim görüş konusuna fikirlerinizi yazabilirsiniz

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.