Hikaye Köşesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir gün 50-60 kişi toplandık pwp de dolaşıyoruz 4-4 ten 4-3 e atladık kimse portaldan çıkmasın dendi
    ardından bi baktık sağ taraftan 50-60 kişilik venüs grubu geliyor
    yetmedi sol üstten 30-40 kişilik eic grubu geldi ve ben hayatımın en heyecanlı anlarını yaşadım :)

olay eski oyunda oldu yaklaşık 4-5 dk sürdü ordaki kapışma :)

Son düzenlenen: 10 May 2014
  2. Geçen haftaydı , cumartesi...
    Ben alpha kapısının 16 Kristallon dalgasındaydım 3-4 tane kesmiştim.Daha yeni kalkmıştım ortalıkta biraz dağınıktı :) Birden zil çaldı ve benim gemiyi haritanın en köşesine yollamamla kalkmam bir oldu.Kapıyı açtığımda 2 senedir görmediğim misafirler geldi.Onlara hoşgeldiniz deyip çay suyu koymaya gittim annemde evde değildi kardeşim vardı.PC'nin başına geldiğimde gemim patlamıştı kardeşime gemime bak köşelerden kaçır demiştim ama o bakmamış.
    Sessiz kaldım...
    Misafirler gittiğinde tekrar kapıdan atladım annemde eve gelmişti öğle yemeğide hazırdı.Haritanın köşesine yolladım gemimi sonra sofraya oturdum 1-2 dakikada bir kontrol ediyordum.Sonra sofradayken en sevdiğim TV programı başlamıştı ''Med Cezir...''
    Oyunu unutmuştum , hatırladığımda ise artık çok geçti :mad::mad::mad:
    Sinirden düşüp bayılacaktım.Sonra yine kapıya girdim tam 2 hayat kristallon dalgasında boşa gitti.En sonunda girdim dalgayı bitirmek için Ucb-100 , Plt-3030 ve Sarı roket fırlatıcısını boşalttım ve dalga bitti.
    Şimdi protegid dalgası için hazırlanıyorum... :)

3. Drowhake

Drowhake User

Kim kazandı ?

Dikkatli ol hesabın iyi olsa bile yapamayabilirsin çünkü gerçekten çok sinir bozucu yaratıklardır direk x4 - x3 ne varsa geldikleri gibi kes çünkü sonra toplu kesmek sıkıntı oluyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2014
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. Öyle yapacağım zaten tüm cephaneyi boşaltacağım nasıl olsa yine toparlarım :)

5. Drowhake

Drowhake User

Zaten 20 k x4 veriyor.Mutlaka işine yarar.

6. Aynen öyle
    Zaten 1-2 hafta sonra zetaya gireceğim orası daha kolay yan çardan değilde diğerinden , çünkü bu sıktı.

7. Drowhake

Drowhake User

Yahu zeta daha mı kolay ?

Anlayamıyorum zeta nasıl kolay olur alphadan yahu

8. Bana öyle oluyor alphayı yapamadım zetayı yaptım.Sadece daha uzun sürüyor biraz uzaktan sıkarsan npclere zeta daha iyi alpha baş belası 80 krisde çok kasıyor.

9. jonetE

jonetE User

Sene 3512
    Bundan 500 sene önce dünyamızda köklü değişiklikler oldu.
    İklim şartları değişti.Yiyecekler insanlara yetmemeye başladı.İnsan nufusu 200 milyara ulaştı,hatta bundanda fazla.
    İnsanlar gökyüzüne baktılar ve dedilerki(Neden uzayda yaşamayalım ki)Birsürü roket yapılarak topluca insanlar roketlere bindirildi.
    Her biri bize en yakın olan marsa gönderildi.

Fakat 1 sene sonra Venüs gezegenine insan götürme kararı alındı.
    Roketle kalan diğer insanlar Venüs gezegenine gönderildi.
    Bazı insanlar dünyada kalmayı tercih ettiler.

Diğer gezegenlerle haberleşme olabilmesi için çok yönlü uzay istasyonları inşa ettiler.Bunlar diğer gezegenlerle iletişime geçecek uydu aracıları kullanmak içindi.

Bundan 2 yıl sonra diğer gezegenlere gidip gelmek için daha uygun bir araç kullanmaları gerekiyordu.
    Tek yol portalları kullanmaktı.
    Bundan 3 yıl sonra portal inşaatı bitti.
    Kocaman geçitler yapıldı.

Fakat bu geçitler o kadar uzağa ışınlayamıyordu.
    Bunun üzerine portallar üstüne portallar inşa edilerek en sonunda.Diğer gezegenlere gidebilicek kadar portal sistemi kurdular.

Birşeyi atlamışlardı:UZAYLILAR

Bu uzaylılar seyahat roketlerini paramparça ediyordu.
    Birçok insan uzay boşluğunda kayboldu.
    Bu şekilde sürüp gidemezdi.
    Bir uzay gemisi inşa etmeleri gerekiyordu.
    Kendilerini koruyabilicek bir gemi.
    20 yıllık bir aradan sonra ilk uzay gemisi inşa edildi.

KOD ADI:pHONEIX (ANKA KUŞU)

Oldukça küçük bir gemi olan Phoneix Lordakia denilen kocaman ve ahtapota benzeyen yaratıklarla mücadele etmek için oldukça iş görüyordu.
    Lazer topları ve cephaneler icat edildi.
    Aynı zamanda yüksek hasar veren roketler icat edildi.

Şirketler uzay istasyonunda pilot eğitmeye başladı.
    Bu pilotlar anka kuşlarına binip seyahat gemilerini uzaylılardan koruyacaktı.
    Öylede yaptılar.

Ama yine bir sorun vardı.
    Bu yaratıklar geçitleri yok etmişti.
    Farklı bir bölgede kalanlar ana üsse dönemediler.

Herkes umutsuzca nasıl bu durumdan kurtulacağını düşünürken.
    Ak sakallı bir adam ortaya çıktı.
    Bu uzay ütopyasını kritosunintrum (kısaca:kritos) adlı metaryalle tanıştırdı.
    Bu metaryel geçitlerin etrafına döşenerek onları yok edilemez kılacaktı.
    Kimse bunu bilmiyordu ve adamla dalga geçmişlerdi.

Kendiside bu üç gezegenin ortasında kalan çok yükseklerde bir yerde uzay istasyonu kurduğu söylensede bunu kanıtlayacak bir görüntü veya benzeri birşey bulunmuyor.
    Hatta neredeyse hiç kimse adamın adını bile bilmiyor.

Herneyse bu adam 9 yıl sonra aşağı indi ve bu portalları gösterdi.
    Bunlar kritos maddesinden yapılmıştı ve hiçbirşekilde yok edilemezdi.
    Her türlü testten geçirildi ve en sonunda tüm şirketlerce kullanma onayı alındı.

Bütün sektörlere aynı şekilde portallar yerleştirildi.
    Fakat bu adam aldığı yetkiye kendi çıkarı için kullandı.
    Ve kimseden habersiz sektörlere gidip oralara geçitler yerleştirtti.
    3 tane sektör ortaya çıkartıp her birine kritos maddesini bıraktı.

Ve bir not:
    Bu maddeyi şuanki teknolojiniz ile hiçbir şekilde yok edemezsiniz.
    Hatta belkide bundan 10.000 yıl sonrada bu maddenin sırrını keşfedemeyeceksiniz.
    Size istediğinizden daha fazlasını verdim.
    Size 2.evreni verdim.
    Burda görevim bitiyor.
    Bu maddeyi talimatlarıma göre kullanın.
    Size yeni evrenin kapılarını açacak.
    Tanrı sizi Korusun...

Bu olaydan sonra kimse o adamı görmedi.
    Ve ne planladığını yıllar boyunca öğrenemedi.

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.