Öneri hikaye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rustemakgul tarafından 30 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyundaki yaratıklarla ilgili hikayeler var mı forum da?
    aynı görevlerdeki hikayeler gibi,
    forum da yaratıkların hikaeyeleri olsa, mesela nasıl doğdukları nerden geldıklerı nasıl yaratıldıkları ile ilgili, evrende nasıl yaşadıkları nasıl ıletışım kurdukları vs gibi, hikayeler forum da olsa ve okusak iyi olmaz m?

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Çizgi Roman gibi bir şeyden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Aslında görev açıklamalarını sırasıyla okuduğunuz vakit oyunun genel bir tarihçesi ve hikayesi de ortaya çıkıyor.
    Yine de bu durum benim de ilgimi çekti. Varsa böyle bir kaynak araştıracağım ve siz değerli arkadaşlarıma ileteceğim.

İyi forumlar dilerim...

**FIRTINA60, rustemakgul ve ZONGULDAKLIM bunu beğendi.
  3. Takipde bekliyorum

4. eac

eac User

iyi düşünülmüş . hayata geçirilebilir

5. Bazı sitelerde ( resmi mi değil mi bilmiyorum ) örneğin kristallin lerle kristallon ların aslında birbirlerini hiç sevmediği yazıyor , ayrıca streuner lar emperor sibelon un kuklalari gibi , streuner lar insan olduğu halde 3 şirkete destek vermektense sibelon lara hizmet ediyorlar vs bu tür bilgiler mevcut ama geniş çaplı olarak belli bir hikaye olsa çok güzel olurdu . Uzun bir yazı halinde ayrıntılı şekilde bilgi verilse benimde hoşuma gider çünkü oynanıştan çok hikayeye önem veren biriyimdir .

6. yani resimlerle beraber forum da bir başlık altında yaratıklarla ilgili makale yayınlansa, ve yaratıkların özelikleri yaşam tarzları hizmet etikleri inançları idolojileri vs yayınlansa, ama bilimsel bilgiler olması şartıyla :)
    gayet hoş olur, bız yaratıkları keserken hikayeleri canlanır gözümüzde, ve farklı bakış açımız doğar onlara karşı diye düşünüyorum

7. evet herkesin hikayesi var.onların neden olmasın.onların canı yokmu? ana adı, baba adı, nerde doğdu,çocukluğunu nası geçirdi.anası ne renk, babası ne işle uğraşıyor.oyuna renk katardı hakkaten.
    destekliyorum. +1.

militaryship-3 bunu beğendi.
  8. 7 yıllık uzay pilotluğu kariyerimde gördüğüm en güzel yorum buydu , harikasın

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bir arkadaşımızın paylaşmış olduğu hikayeyi sizlerle paylaşmak istiyorum;
    Yeni hikayelere ulaştıkça burada buluşmak üzere :)

İyi forumlar.

rustemakgul ve [][][]-[][][] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.