Hile Bot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaptanlar7565 tarafından 26 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. global 1 de oynuyom 1 7 de kasılan 228deew228 nice bakılsın en aağır cezayla cezalandırılsın

2. çözüm bulamazsın burada ama şunu yapabilirsin .ondan once vur tüm npclere senın yerıne bırak o kessin . birlikte kesin yani . baktım baş edemiyorum adamı kestikçe - şeref yiyorum bende boyle yapmıştım sagolsun yerime kesmişti.

3. yok öyle akıllıki sıktığıma sıkmıyo

4. doğrudur bazıları sıkmıyor .benimkinde hiç ayırt etmiyordu denk getirse arada bizide götürcek. ama dediğim gibi bi çözümü yok bunun .yeni patch de yapsalar flash tabanlı oldugndan tekrar bi bot cıkarırlar. alısmak lazım.

5. Merhaba,

Bot kullananları yasaklamak Bizim sorumluluğumuz altında değildir!

BOT BANLAMALARI: SİSTEM TARAFINDAN RASTLANTISAL BİR ORAN İLE TARAMALAR YAPILIR. TARAMADA YAKALANAN HESAPLARA OTOMATİK OLARAK YİNE SİSTEM TARAFINDAN GEREKEN CEZA VERİLİR.

Bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.

İyi forumlar..

6. *

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Mart 2018
  7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Mesajınızı sildim insanlar bilgi ve fikirlerini sunmakta hürdür.

Sizin de bu hakka sahipsiniz ama hakaret vari değil.

Konuya ..-AKDENİZ-.. Modumuz gereken cevabı vermiş olması ve konu amacı dışına çıkması nedeni ile kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.