Hile Kullanan Gemi Siliniyor Mu Acaba? Konusuna Hitaben

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Limonata tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Limonata

Limonata User

Başlıktanda anlıyacağınız gibi konuya birkaç birşeyler yazmak istedim fakat yetkili konuyu kapattığı için malesef yazamadım o yüzden yenisini açtım.Konuyu açan arkadaşı tanımam ama bildiğim birşey varki kastettiği oyuncunun daima hile kullanması.Bazen oyun hakkındaki görüşlerimizi belirten testler çıkıyor şahsen uzun zamandır bu şekilde hile kullanan kişiler ban yemeyince açıkcası darkorbit oyununa güvenim kalmıyor ve bu görüşümü her defasında belirtiyorum.İnsanın aklına şu soru geliyor hemen birileri tarafından bu kişi yada bu şekilde hile kullanan kişiler korunuyor mu acaba sorusu neyse ben bu illegal proğram kullanan kişinin 9-10 kadar videosunu çektim supporta atmıştım fakat halen ne hikmetse oyun oynuyor ve hile kullanmaya devam ediyor.Yetkililere sesleniyorum az çok sizde oyun oynuyorsunuzdur belki, ben 46 yaşındayım 5 yıldır emeğimle oynamaya çalışıyorum, stres atıyorum ve eğlenceli vakit geçirmek isterken zaman ayırıp bu tarz yani illegal proğramlar kullanan kişileri tespit edip sizlere bildiriyoruz peki siz neden bu kişiler hakkında bir işlem yapmıyorsunuz veya açılan bir konuyu kapatıyorsunuz! en azından gönderilen videolara bakarsanız bu kişinin uzun zamandır yaklaşık 2 yıldır hile kullanıp oynadığını görmüş olursunuz umarım bu şekilde hile kullanan kişiler hesapları incelenip bir an önce banlanır.Hiç olmazsa yetkililer bu şekilde açılan konuları hemen kapatmayıp oyun oynayanların görmesini ve konuya birşeyler yazabilmelerini sağlarlar teşekkür ederim.

2. Bu Kişiler ya çok sansı var yada gizlenebiliuorlardır ama oyle birileri olduğunu pek sanmıyorum ban yerseniz hesaba giriş yapamazsınız süreli ise süre dolduktan sonra giriş yaparssınız hesap silinme yok .

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Sistem düzenli olarak Bot taraması yapmaktadır ve Bot kullandığı belirlenen hesaplar süresiz olarak kapatılmaktadır.

Bot Cezaları konusuna düzenli olarak , yapılan taramalarda tespit edilen ve kapatılan hesapların sayısı ve bilgisi verilmektedir.

Süresiz hesapların silinmesi konusunda , bizim diyebileceğimiz bir şey bulunmuyor.

Bigpoint ' in kapatılan hesapları , Sunucu sisteminden çıkardıklarını biliyoruz.

Rütbe Puanı sisteminde yaşanan dalgalanmaların ana sebebi de , kapatılan hesapların sunucu sisteminden ( Rütbe Puanı sisteminden ) çıkarılması.

Oyuncular korunuyor mu ? Böyle bir şey söz konusu değildir.

Burada görev yapan kimsenin kalıcılığı yoktur. Görevini kötüye kullandığı tespit edilen tüm görevliler uzaklaştırılır.

Burada hesapların incelenmesi ve kapatılması süreci hakkında bilgi vermek isterdim , ancak bunu yapamam.

Şundan emin olunuz , Hiç bir görevli kimseyi korumuyor.

Zaten bir çok görevli oyunu dahi oynayacak zaman bulamıyor.

Support Günde binlerce mail ile ilgileniyor , Attığınız videoda kişinin kesin bir şekilde hile kullandığı belli oluyorsa , hesap üzerinde hemen işlem yapılır.

Ancak bir şüphe ( Kuvvetli İhtimal ) ise , Hesap belirli bir süre incelemeye ( İzlenmeye ) alınır.

Nihai karar ondan sonra verilir.

Herkesin bu hilekar dediği , hesap kapatılırsa ortaya kaos çıkar.

Umarım anlatabilmişimdir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.