Hile Kullanan Gemi Siliniyor Mu Acaba?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ARAKAN**[PЯO™] tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu gemi ne kadar kapatılsın?

Anketin kapanma tarihi 28 Şubat 2015.
  1. a) Daha öncekiler gibi süresiz kapatılsın.

87,5%
  2. b) Bir yıl kapatılsın yada Tecrübe veŞeref Cezası Verilip 1 Ay kapatılsın.

12,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar konunun hepbirlikte takipçisi olalım. Darkorbit yöenticileri normalde bu tür hesapları tamamen siliyor, daha öncede sildi öğrneğin; ********* gibi otomatik tutma görme hileleri kullanan hesapları, bakalım bunu silecek mi? Acaba darkorbitin hile ile mücadelesi gerçek mi?
    ************** kardeşim bir değil iki değil haritaya her girdiğimde hep böylesin bana başka çare bırakmadın.)

Linkler;

Profil: **********************

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2015
  2. titans___

titans___ User

adam çift güçlendiricim artı normalde 3 gemiye dayancak daha fazla kalkan koydum adam ona rağmen çok hızlı kalkanı dpyi yedi elmasa geçdim 2 sağlam gemi vurdu da kesmişdim şimdi bu hileciler keyif alıyor o kadar kolay kesceksen git 0-6 yaş oyuncaklar al onlarla oyna adamlar ctrlye basıyom bitiyor diye tselerde duyuyorum yok 5 program çalıştıryorum diyorlar çok uğraşıyorlar ban yiyince nasıl oluyorlar bilmiyorum var admindim ban aldım diyenlerde var almıyanlarda var hala adminmiş veya başkasıymış gitsin diğer sielerde daha kolay oyunlar var zorlamasınlar kendilerini ne zevk alıyorsunuz oyun bu kesen hep ben oldukdan sonra napıyım oyunu benmi hatalıyım acaba?

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen delilinizle birlikte supporta başvurun forum üzerinden birşey yapamıyoruz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.