Hile Kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muammer32 tarafından 5 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muammer32

muammer32 User

Modlar adminler vs ,

Dikkatlice okuyunuz biz temiz oynuyoruz ama artık gerçekten gına geldi bir ton bir çok konu açıldı elbet bunların sonu gelecektir cezasız kalmayacaktır falan filan deniliyor vicdanınız sızlıyor .Oyunda bug çıkıyor başlıca klanların anında haberleri oluyor söyleyin bakalım bu nasıl oluyor .Adamalar konuşuyor bota atıyorum diyor haftada 500 bin uri geliyor diyor botların isimlerinimi yazayım illa hangi saatler olduğunumu söyleyeyim adamlar kaç senedir devamlı bota atıyor ve hala yok cezasız kalmayacak falan yemeyin bizi çözemiyorsanız deyinki çözemedik arada bulduklarını banlıyorsunuz soruyorum kaç senedir kullanıyorsun diye ban yemekten korkmuyormusun diye adam yok diyor ban riski sıfır kaç senedir kullanıyorum diyor şimdi geçiçi olarak geçiştirme bir cevap gelecektir 2 tane ful çarım mevcut oyunda BOYKOT ediyorum ve artık bu oyunu oynamıyorum seneler verip oynadığım oyunu adam 1 ayda fulledi gözlerimin önünde yok böyle yok şöyle yeter artık herkezin sabrı vardır . Siz en iyisiniz hile kullandırmazsınız her hile kullananı banlarsınız değilmi siz ts lere girip bugları vs anlatan ADMİNLERİNİZE söyleyin hadi eyvallah . BELKİDE BAN ATARSINIZ YAZDIĞIM İÇİN . Büyük harf bağırmak anlamına geldiğini bildiğim için büyük harf yazdım boşuna uyarmayın .

2. Merhaba ,

İlk olarak konuyu daha uygun bölüme taşıyorum.

Yazdıklarınıza gelince forum ya da chat görevlileri oyuna teknik olarak müdahale edemiyor. Bizler ancak iletilmesi gerekenleri iletebiliyoruz. İllegal program , bot , bug v.b. şeyleri kullananlara bizler işlem yapamıyoruz. Support yetkileri dahilinde eğer yetkisi varsa belli şeylerde işlem yapabiliyor. Bunları senelerdir yazıyoruz fakat bizler bir şey yapmıyormuşuz gibi yazılıyor.

İyi forumlar.

3. muammer32

muammer32 User

Haklısınız diyelim , şuna cevap verin kendim aynı ts de olduğum bir yerde admin mi artık bilemiyorum çatır çatır söyledi bugu şimdi gelelim bu konuya buna ne demek istersiniz acaba :) Ayrıca ne zaman bug olsa baştaki klanlar biliyor herşeyi bunlar o kadar zararki ...

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bakın admin geldi şunu anlattı diye bir şey söylerseniz biz kanıt isteriz.

Tslerde ses kaydetmeler mevcut.

Kendisini admin diye tanıtan biri geldimi çekin kayıtı atın bize eğer dediniz gibi adminse kovulsun.

Ama siz adminler yaptı diye bir şey dediğinizde bu ekipde kaç tane çalışan var hepsini zan altında bırakıyorsunuz.

Yani demem odurki kanıt getirinki o kişi bizim ekipteyse gereken neyse yapılsın...

İyi forumlar..

Lion ve JUPlTER bunu beğendi.
  5. muammer32

muammer32 User

Kanıt isterseniz arada baba klanının ts sine gidin ;) neyse konuyu kapatabilirsiniz.

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Beyaz mod gerekli cevapları vermiş.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.