Hile mi yoksa benden mi kaynaklı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BobMarleyFaruk tarafından 24 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık kendi gözlerimden şüphe duyar oldum bu kadar çok hile olamaz diye bu oyunda .
    1- 5-3te görev için kesime gittim orada sisin üstünde kamufleli vardı hem tıklanmıyor hemde mayın koyuyorum tam üstüne patlamıyor mayın öyle duruyor .peti de gözükmeden kamufleli pala topluyordu.
    2.si ise cubideyim adam kamufleli olarak cubime sıkıyor adama tıklayabiliyorum ama sıkamıyorum) kamuflesi bozulmadan lazer atışlarını görüyorum sadece.. bedavadan gelip sıkabiliyor ilginç değilmi ama darkorbitiin sözlüğünde ilginç diye bişey yok . forumda bug hile demek bile yasak dimi. tebrikler .

Kanıt vs istemeyin arkadaslar olmayan seyi gelipte yazmam okadar üşengecim anlıcağınız inanmayan arkadaslarla hiç munakasa giremem kayıt vs hiç bişeyle ugrasmam iyi oyunlar herkese.

Yazma sebebimde yaşayan varmı bu durumu öğrenmek istedim.modları yormak istemiyorum forum arkadaslarına soruyorum .

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Söylediğiniz sorun ile ilgili daha önce bir yazı görmedik.

Kanıt isteneceğini biliyorsunuz. Ekran alıntısı veya video çekebilirdiniz.

İyi forumlar.

3. Teşekkürler modum. Ben bu konuda bi çözüme kavussun bunlar cezanlansın diye konu acmadım.Bunlarla uğrasacak zamanım yok aksamları girer oynar cıkarım.İlginc bi durum yasadım kamufleli şekilde lazer atışı yapılması cok tuhafıma gitti. Yaşayan insanlar varmı yokmu görmek istedim aksama kadar acık kalsın sonrasında kiltlenmesi için yazarım. iyi görevler sizlere.

4. Rütbeli gemilerin oto tıklama, kamufle görme vb. program kullandığına şahit oldum; ama dediğin şeyi daha önce ne duydum ne de gördüm. :)

HAYAT ve BobMarleyFaruk bunu beğendi.
  5. lllecelll

lllecelll User

Şuan oyunda ciddi bi lag ve kasma var ondandır.

Bende şöyle bi olaya şahit oldum albayın birisi 3 kişi ile savaşıyordu darbesi çok az kalmıştı sayborgla %20 destek ile adama birsürü x4 rsb vurdum banamısın demedi en son benim darbem çok az kalınca patladı ema insta kullanmama rağmen gemimde full+full..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Temmuz 2018
    ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Alt alta mesaj yazmayınız lütfen. Mesajlarınız birleştirildi.

İyi forumlar.

7. kardeş bura darkorbit ayı düşebilir taş çıkabilir yani :)

8. Teşekkürler arkadaslar konu kilitlenebilir .

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.