Hile Portalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yigit673 tarafından 29 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

2008 Darkorbit Geri Gelsin

1. Evet

oy sayısı 29
    74,4%
  2. Hayır

oy sayısı 10
    25,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İngilizce ve Almancam var fakat ben Türküm ve oynadığım oyunda Türkçe dil desteği ve ' Türkiye Destek Ekibi ' var bana yardımcı olmalılar... Ek olarak siz de farkındasınız translate'in ne kadar berbat olduğunun ...

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Bir önceki mesajınızda yabancı dil bilmediğinizi söylemiştiniz.

Lütfen işleminizin daha hızlı bir yol izlemesi için bağlı olduğunuz sunucunun destek ekibi ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar..

3. '' Belki '' kelimesi anahtar kelime.. Global server'da oynuyorum ben bağlı olduğum sunucun destek ekibi neresi ?

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  4. sevgili fm kaptan kardeşim ben suç işlemiyorum suç işleyenlerin kanıtlarını veriyorum bu insanlar sizlerin hepinizi hiçe sayarak yaptıkları suç görüntülerini sunuyorum size yardımcı olmaya adaletin peşinden gitmeye adil olmakla beraber biz e de adil olunmasını istiyorum bu insanlar videoda görüldügü gibi yaptıklarıyla bütün düzenlediginiz etkinlikleri giş kurallarını yok sayıp kazandılar ve sizler bunları bu bpt ve programları kullandıkları için bilmeden ödül vererek ödüllendirdiniz malesef ve ben kanıt sundugum için suçluyum öylemi ?

5. umarım bana bişey olmaz adminim çünkü sadece çalişiyorsa supporta ve foruma iletmek için ufak (50 euro) bir şey satın aldım. ve çalişiyordu sizlerede ilettim insanlik görevimi yaptiğim için beni hapse mi atacaksiniz. birde 18 den büyüksek hapis küçüksek aldiğimiz şeylerin parasini babamiza ödettiriyorlar diye biliyorum

Son düzenlenen: 9 Haziran 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.