Öneri Hile Raporlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Star- tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uygulumaya koyulmasını ister misiniz?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Star-

-Star- User

Son zamanlarda haritalarda,en çokta sandık için scrap toplanan x-3,x-4 haritalarında, npcleri seri bir şekilde döne döne kesip,bir miktar hasar aldığında çark düzenine geçip portala kaçan bir bot ortaya çıktı.Ben henüz yeni yeni görüyorum eskiden de kullanılıyor olabilir.Neyse konumuza gelelim.Bu tür bir hilenin tespiti kanımca oldukça kolay.Adam düm düz bir rotayla hiç sapmadan yaratığa,avantaj kutusuna gidiyor.Kusursuz bir çember çizip yaratıktan hasar almıyor.Hasar aldığı anda hızla portala kaçıyor.Birini az önce yakaladım,şu yazım bitsin videoya alıp supporta atacağım ve bununla biz ilgilenmiyoruz sistem otomatik olarak tarıyor ve cezalandırıyor yanıtını alacağım.Bu konuda supportu haklı buluyorum.O kadar çok hile var ki,herkes delilleriyle supporta atsa birikecek,cezalandırmak uzun ve zahmetli bir işe dönüşecek.

Benim fikrim,raporlama sistemi olsun.Biz bu raporlama sistemine videomuzu çekip yollayalım.TR1 sunucusundaki adamın raporu başka bir servere gitsin.Bu raporu farklı bir sunucudaki 10 oyuncu incelesin ve bu inceleyenlerden 6 kişi veya daha fazlası şüphelinin hile yaptığı yönünde kanaat getirirse rapor supporta yönlendirilsin.Böylece bir eleme sistemi olur.Supportu daha az yormuş oluruz.

Raporu veren kişi de ufak bir miktar ödül alsın ki, kim uğraşacak bununla moduna girilmesin.

Ek olarak raporlanan videoda gemi ismi ve rütbesi, droid tasarımı gizlenebilir.

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Bu konu hakkında bir sürü şey yazdım fakat sildim konu süper lakin en basiti 10 dan fazla kişiye gitmesi gerek ve gideceği kişiler belirli bir seviyede olması gerekiyor mesela TR4 sıralama gemilerinin hepsinin son ban hakkı bu adamlara nasıl güveneceksin daha önce neyden ban yedikleri falan veya cok ama cok fazla düşündürecek konular var geliştirmen gerekiyor

3. İyi ama biraz karmaşık değil mi bu sistem?

4. İnceleyecek kişiler neye göre belirlenecek? Bu kez de güven sorunu ortaya çıkar. Falanca kişi bot kullanıyor ancak ne hikmetse hep rapor aşamasından geri dönüyor tarzı tartışmalar çıkar.

5. Aria

Aria User

Bu sistem tutmaz, ben birkaç konu açtım ama tutmadı, oyun içi autokas ve autotopla sistemi gelse iyi olur.

Böyle npc önünde toplayanı banla, kutu toplayanı banla, kaçanı banla...

Oyuncu kalmadı öyle yaparken, yeni başlayan oyuncu, ya kutu toplar, ya da kutu toplar...

1-1'den 1-2'ye 3-4 npc kesmeye giderken aynı adam beni 150 defa kesti. Support dedim, pushing kurallarını 5 defa kesince %100 damage azalsın diye. 1 hafta boyunca, ama dinleyen yok.

Yani, bununda botu var.

TR5'te 4-1 4-2 4-3 git. Kamufulaj ol. Aynı adam sabah 6:00'dan - 21:00'a kadar herkesi kesiyor, tabii ki kendi klanı hariç. Ben hususi gerçek şahısmı diye denedim. Adam 7/24 oyunda....

TR5'diğer konu; Palladium botu, 5-3'te 7/24 haritanın kenarında dönüp duruyor, pet topluyor kendi dönüyor. Aksama kadar....:)

Youtube; Gir, yaz, "Darkorbit Bot" yaz, 150 tane sonuç çıkıyor, engelleyen yok.
    Google; Yaz, yazmana gerek yok, BOT yazınca zaten ilk listelerde var.

^^^Anlayacağın gibi, bot engellenmez, ama botu oyuna entegre edip, bot satışını bitirip, herkese eşit bir sistem gelebilir. Bot ile 1 ayda full elit çıkıyorlar. 3 hafta katlayıcı ile 6.000.000 uri kasıyorlar. 7/24, en azından 10 cardan 4 tanesi çıksa, adam 250 TL satıyor. Yeniden çar yapıyor, öyle öyle dönüyor piyasa... Bu durumları arayarak herkes bulabilir, youtubede darkorbit video izlerken bile "10-20 tane gelmektedir."

Not(Kurallara aykırı durum varsa modlar için yazdım); Forum kuralları gereği, hiçbir bot ismi vermedim, firma, marka bildirmedim, teşvik etmedim. Öneri olarak sundum. Yanlış bir durum söz konusu ise, düzenleyip veya silebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.