Hile Sayılırmı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CapricaSix tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CapricaSix

CapricaSix User

Ben Bilgisayardan Film İzlerken Oyunu Açık Bıraksam 5-10 Dakikada Bir Tıklasam O Arada Pet Kutu Toplasa Bu Hile Sayılırmı? Bot Kullanımı Felan Diye Hesabım Kapatılırmı?

2. Ne alakası var, oyunda yardımcı programlar, oto tıklama, botlar vs. gibi şeyler bota girdiğinden dolayı, hesabının kapatılma ihtimali var. Film izlerken bizlerde tıklıyoruz, hiç de ban yiyenini görmedim :)

CapricaSix bunu beğendi.
  3. CapricaSix

CapricaSix User

Bi An Emin Olamadım Ondan Sordum :) Haksız Kazanç Felan Diye Ban Yeriz Sonra Gider Emekler :)

bugrahansezgin bunu beğendi.
  4. az önce tr4 globaldede yazmıştın hatırladım :D bu arada bence yarı ekran yap yarısına film yarısına oyunu bırak minimapte tıkal sğrekli o arada film izle

5. Yok canım senin parmağın çalışıyor, mouse kendisi otomatik tıklamadığına göre bu haksız kazanç sayılmaz :D Bu şekilde kasılmana bak sen.

CapricaSix bunu beğendi.
  6. CapricaSix

CapricaSix User

Aynen Tr4 De Yazdım :)
    Sağol Cevap İçin :)
    Konu Kilitlenebilir Artık

bugrahansezgin bunu beğendi.
  7. Keksnlikle yarim ekranla topla peri de aklina geldikce gezdir :)

CapricaSix bunu beğendi.
  8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımızında dediği gibi bu hile sayılmaz tabikide :) İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.