hile şikayeti ve oyunda ufak çaplı değişiklikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AntiVirüs tarafından 18 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olmalımı?

1. evet

oy sayısı 6
    100,0%
  2. hayır farklı fikirlerim var

oy sayısı 0
    0,0%
  3. bu düzenden memnunum

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AntiVirüs

AntiVirüs User

Merhabalar darkorbit oyuncuları uzun süredir düşündüğüm bir konu bu genellikle pvp haritalarında ve 5-3 paladyum haritasında bot ve hile kullanıldığını görüyorum oyunculara tıklayarak onları şikayet adında oyun içinde bir bölüm olmalı bir pencere aracılığıyla oyun içindeki arkdaşlar, grup vb. pencereler gibi olması gayet güzel olurdu, birde örnek veriyorum ben kristallon keserken birisi kristallonun canının az olduğunu görüyor bana saldırıyor ben kristallon beni patlatıyor ve kristallona kendisi saldırım puanları alıyor bunun için şu şekilde bir önlem buldum büyük npcler için özellikle birisi bize saldırırsa saldırı engelledi diye bir işaret çıkması gerekir ve oyun içi klan savaşı hariç dost oyuncuların saldırması engellenmeli bu şekilde vs atmak isteyen oyuncular ise arkadaşlar penceresinden düello isteği yollaması gerekmesilazım karşıdaki oyuncu ise aynı pencereden kabul etmeliki vs öyle başlasın hem bu yöntemle yakındaki arkadaşlarınıda adama saldırması önlenecektir geriye sadece bir şey kaldı oda mayın mayınlar düello haricinde dost oyunculara bir etki yapmaması gerekmelidir saygılarımla...Not:viz-x roketi şaka amaçlı kullanıla bilir...

2. Necronator

Necronator User

Şikayet et olayı güzel saldırı için her lazer ve roket isabeti için şeref düşmesi bence mantıklı olur dediğin gibi yaratık çalmaya çalışan kişiler var ya da karşı şirket sana sıkıyor diye sıkanlar.

3. anakin5555

anakin5555 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.