hile var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURJUUVA tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

[​IMG] eğitim haritasında 2 kere peş peşe bu adam geldı ve sınırların dısına rahatca cıkıyo süre dolmamasına rağmen ve phonix olmasına rağmen kalkanını bitirdim 200 300k lik hasar verdım canı gınede full du yanı phonix o kadar hasara dayanamaz hile var eğitim haritasında konuyu nereye açıcagımı bilemedım nereye uygunsa oraya taşırsınız.

resımı koyamıyorum bi türlü ya nasıl koyucağım hakkımda bi bilgisi olan varmı ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2015
  2. *CeSuR*

*CeSuR* User

Selam;

Belirtmiş olduğun resim gözükmemektedir. Şikayetini kanıtın ile birlikte supporta ekibine bildir lütfen.

Keyifli forumlar.

3. evet öyleleri var gerçektende sınırlarının dışına çıkıp işaretliyor süre bitince hemen saldırı yapıyor

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Adminimizin belirtiği gibi durumu supporta bildiriniz. Oyun sorunu vb. var ise giderilmeye çalışılır.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.