Hile ve Bot Banlamaları Yapılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -»FùŁŁSрeeĐ«-[C£O] tarafından 31 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben GE2/CZ3 Serverinde oynuyorum ve serverimizdeki generaller dahil bir çok oyuncu bot kullanıyor taramalar yapılıyor falan diyorsunuzda sıralama gemilerinin bot kullanıp kullanmadğı çok açık bir şekilde anlaşılıyor ama gerekli banlamalar yapılmıyor.Ge2 ve çek 3 birleşmeden önce çek 3 serverinde bot kullanan generalin videosunu çekip attık.Banlanmasını geçtim uyarı bile almadılar.Bu adam ilk 9 da gemisi 3 ay bottan çıkmadı nasıl bi sisteminiz var bu adamı yakalayamıyor adil bir banlama yok adil banlama istiyoruz ben şimdi 10 dk açıp bota atsam yarın gemim %100 ban yer biliyorum.Resmen boşuna rütbe kasmaya çalışıyoruz

2. banlan botlar ücretsizdi do ekibin cebine para girmediği için banladılar bak paralı botlardan 1 kişi bile yemedi adamlar haylada banlamıyolar üstelik satışı yapılıyor senelerdir ban yemeyen tek bot diye felan işlerine geliyor bot olayı ceblerine para giriyor

3. Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim, konunun tamamında büyük harf kullanımına ve noktalama işaretlerine dikkat ediniz.

Sistemde otomatik olarak taramalar yapılır ve bu taramalar sonucunda bot veya harici program kullanan hesaplara gerekli cezai işlem uygulanır.

Bot banlamalarını Forum Ekibi yapmamaktadır.

İyi forumlar.

4. Evet sistem tarama yapıyor falan diyorsunuz tamam da video ya alıp şikayet ettiğim halde bu adam ceza almıyor bana bunu açıklayın lütfen. Yasak değilse videosunu burdan paylaşabilrim.

5. Aria

Aria User

1; Sistem otomatik banlar.
    2; Bot yapımcıları Alman, oyun sahibi alman.
    3; Support yetkisi sadece hatayı, sorunu iletmek ve teknik destek vermek.
    4; Forum yetkisi, forumdaki bildirimlere cevap vemek, sorunlara cevap vermek ve support yönlendirmek. Etkinlik listelemek.

3. Taraf programlar kullanmak sizin sorumluluğunuz, giş yazıyor. Ve banlama da almanyadaki merkezden olur.

HASAFET. bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Sizin şikayetlerinizi göz önünde bulunduruyoruz , biz gerekli raporlamaları ve desteği yapıyoruz en son yetki merkezde bulunmaktadır.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.