hile yapan gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve owllord tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. owllord

owllord User

bugün 3-8 haritasında 3-7 kapısının üstünde mmo şirketine ait dani88cs adlı gemi eic şirketine ait bir gemiyi vurduktan sonra kapıdan atlayıp 3-7 haritasına geçti. Arkasından bende 3-7 haritasına geçtim ama dani88cs adlı gemi ben kapıdan atlar atlamaz bana ateş etmeye başladı ve ben onun menzilinde olmadığım ve ben ona ateş etmediğim halde beni patlattı. Bu esnada kapıdan atlamaya çalışmama rağmen kapı sanki donmuş gibiydi. muhtemelen bot kullanan bir gemiydi diye düşünüyorum. daha öncede böyle konularda benim ve birçok arkadaşın şikayetleri olmuştur ama halen daha bot kullanıp diğer oyuncuların emekleri ile inşa ettikleri gemileri istedikleri gibi yok etmeleri sinir bozucu. bot kullanan gemileri yakalayamıyorsanız hakkıyla oynayan arkadaşlar ne yapsın konuyla ilgili cevap verebilecek arkadaşlardan msj bekliyrum.

2. Merhaba ;

Oyunda ufak bir sey olsa, bir donma veya baska bir sey hemen program geliyor akliniza. Neden bu kadar önyargilisiniz? Baska bir sey olmus olamaz mi? Oyun donmasi gibi. Ayriyetten portal ile oyuncu arasinda ki alakayi çözemedim ben, siz portaldan atlarken oyun donmus. Bu da yaninizda ki kisinin hile kullandigi anlamina geliyor dogru, Özür dilerim. Ufak bir oyun donmasi yasamissiniz hepsi bu kadar. Önyargilarinizdan vazgecmediginiz sürece bu oyunu oynamanizi tavsiye etmiyorum.

Herhangi birinin program vs türü seyleri kullandigini düşünüyor iseniz kanitlariniz ile birlikte Support'a basvurunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.