hile

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ilkerbufe tarafından 14 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilkerbufe

ilkerbufe User

3-2 haritasındaydım saat 00:00 falan. ALİCAN isimli kullanıcı görünmez bir şekilde kutu topluyor ve o kadar ateş ettiğim halde patlamadı. Bir başka hilesi daha olabilir kutudan başka da.

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Bu tür durumlarda kanıt veya kanıtlarınız ile birlikte supporta başvurmalısınız.

Biz forum takımı olarak bu tür konularda bir işlem veya kontrol yapamıyoruz.

Lütfen support ile iletişime geçin.

3. oben

oben User

oyun ne hale geldi yaaa adamda patlamama hilesi var bak sen işe ama artık millet paranoya oldu herşeyde bir bug arar oldu..bende geçen birini gördüm pvp de alttan tünel kazmış gizli gizli kutu topluyordu..kişi listemde ekli aynı haritaydık grup attım üzerine uçuyom adam ortada yok yaaa bak sen işe..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Şubat 2018
  4. titans___

titans___ User

oyun kaç senedir böyle hile ci admin cme dolu diye artık chate admin cme vermyorlar yan hesap aç saydıran saydırana ne bileyim değişik küfrler edenlerde varmış da insan küfr etmekden soğuttular var bir tane maymun nikli bir oyuncu var hani niki maymun monkey diye bilinir resmen yüzlerce hesap açıp chati ele geçirirdi o küfr etmezdi de ondan öğrendi millet yan çar aç söv dur bu nedir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.