Hile?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 29 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Bir tane venge var birkaç gündür görüyorum ful kamu geziyor geliyor 90k ata ata kesip gidiyor. Kalkan takmıyor hiç diroidi de yok bugün arkadaşla 4-5te takılıyorduk arkadaşı kesti ben bunu kovaladım kaçtı geri geldi ama bu sefer 10 tane havocla geldi. Zeus Apis dahil ve bu geri dönüş bir dakikada falan oldu. Bu adamın olayı nedir bir tek ben mi şüpheleniyorum tasarımı ise normal 5% hasar veren venge.

TR3

2. Cerrahla 125k yi goruluyorsa vega ile 90k neden gorulmesin?

3. helebidur2

helebidur2 User

droit varda bazen oyun donması yüzünden görünmüyor..bende ezik diye sıktım ful spartan çıktı :(

4. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Bahsettiğiniz rakamlar % 25 DMG Güçlendirici ve Full geliştirmeli bir vega için az bile.Droidlerin gözükmemesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.Bu süreçte diroitlerinizi ayarlardan kapatarak geminin üstündeki yazan diroitlere odaklanarak oyununuza devam etmenizi öneririz.

Gerçekten beklenmeyen hasar veya bir oyun açığı sezerseniz.Supporta videolarla birlikte bildirebilirsiniz.
    Bu olay için herşey normal gibi görünüyor:).

İyi forumlar.

5. xxNamikaze

xxNamikaze User

Diroidlerin gözükmemesinden ziyade geminin üstünde IIII(6) tarzındaki yazılar da yoktu tekrarlanırsa video çekerim

6. harami52

harami52 User

Kamuflajdan çıkınca, bazen diroitler bugda kalıyor ve gözükmüyor. Savaştığınız adamda bir sorun yok. Tamamen oyundan kaynaklı bir durum. İkinci gelişinde gözüküyordu diyorsunuz. Muhtemelen adam portaldan atlayıp geri gelmiştir. Ya da çıkış yapıp tekrar girmiştir.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  7. uzayl80

uzayl80 User

senin dediğin ayarlardan kapatılabiliyor eger kulanıcı isterse diotları sayıları vs vs gözükmesini istemez gözükmsi için tik işaretini koyması gerekir eger şüplendiğiniz bir durum yani bot olayı varsa botlu gemi gelip neden sıksın demi ama bot olsa hiç olmamış gibi devam eder oyuna öle bi durumda chattan seslenin mutlak cevap verir chat banlı değilse yada davet atabilirsin bölede anlaşılır bot olup olmadıgı

8. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

@harami52 Teşekkür ederim gerekli açıklamayı yapmışsın.

@xxNamikaze güzel bir video yakalarsan supportla paylaşabiliriz.Soruna daha hızlı ulaşırlar ve problemi ortadan daha hızlı kaldırırlar.

İlginiz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar dilerim.

harami52 bunu beğendi.
  9. Bir konfisinde kamuflaj cpu, diğer konfide cpu yoksa bu tarz durumlar olabiliyor. Hile olduğunu sanmam :) Kamuflajını bozan gemiler genelde droidleri gözükmeden açılıyor. Sonrada gözüküyor :)

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  10. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konuyu yanlış bölüme açmışsınız genel konulara taşıdım .

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.