hile

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••ALKYONE••• tarafından 21 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *** fotografı attım ama bende gozukmuyor siz goruyorsanız inceleyin eğitim arenasında adam koruma olduğu halde yanımda ve ilk bağlanamadı 90 saniyeden geri sayım başladı son 1 saniye kala bağlandı ve kıpırdamadı 30 bin darbesi falan kalmıştı kıpırdadı konfi 2 yaptı canım ful 430 bin falan kalkanım var konfi 2 de konfi 1 dede 315 bin beni patlattı açıklaması ne = HİLE ... bu tip oyuncularla karşılaşınca oyundan soğuyorum bundan 2 onceki rakibim spearhead oda beni kesiyo bu nasıl bişey ben vuruyorum 45-50 k adam 30 k beni kesiyo ???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2014
  2. Herşeyi fullse kesebilir Ayrıca mesela siz adamın hız konfisini bitirdiniz Adam vurmaya başlayınca vuruş konfisine geçti Darbesi az olduğundan yengeçe geçmiş olabilir Enerji transferi, savaş tamir robotu yada kalkan yüklemesi teknlojilerinden ayrarlanmış olabilir Zaten full elitse ve rsb sıkıyorsa rahatlıkla kesebilir

3. Merhaba ,

Bu tür konular için forumda yapabileceğimiz birşey yok maalesef. Gerekli bilgileriniz ve kanıtlarınızla support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. titans___

titans___ User

valla belki adam grubda solace var diycemde arenada etkiliyormu benimde başıma geliyor eskisi kadar değil adamın kalkanı çeyrek dpi yarımdan full dpi kalkana geliyor sonra chatde güm güm diyor bu ara kesiyorum daha konuşamıyor aynı adam neyse şimdi atladım 2-8 ana üs kayıp resmi sayfayı yeniledim hocam yine bendedir kabahat oynamamalıyım suportda forumda öyle diyor 6 senedir her sorumda bu suportunda forumunda admininde ne hileciler ne dalavereciler çıkdı birde bunlar bana böyle demişdir ya dalga geçer gibi gerçi alayı mazi oldu diyorum belki yokdur forum admininde modunda yada suportun çok yetkililerinde ...

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

SMOD'umuz gerekli açıklamayı yapmış. Tarama sistemimiz kesintisiz 7/24 çalışmaktadır. Oyuna dışarıdan müdahele edildiğini tespit ettiği anda süresiz olarak yasaklanır. Sizin gönlünüz rahat edecekse bu tür kişileri açıklayıcı bir video ispatı ile birlikte supporta bildirebilirsiniz. Forum üzerinden herhangi bir işlem yapılamamaktadır.

Konu tartışmaya açık olmadığından kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.