Hileler Hadsafada

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ηємєѕιѕѕ_[яєѕт] tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sperhead gemisiyle 4-2 de sandık açıyorum arkadan goli geliyor sıkıyor porta dogru gıdıyorum atlıcam yetışıyor dıger porta gıdıcem yetışıyıor ema atıyorum gene sıkıyor yetti artık kutucuları saymıyorum bile bir çalışma varmı yoksa başlatın .

titans___ bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Tarama sistemi %100 olarak tespit ettiği zaman belli aralıklarla toplu olarak bütün server'ları kapsayacak şekilde süresiz olarak hesap kapatma işlemini uyguluyor. Bunun haricinde ise genel olarak oyunun daha adil olması içi çalışmalar devam etmektedir.

İyi forumlar.

3. malıbu44

malıbu44 User

valla dün bi 4-3 haritasına girdim kutu toplayayım diye bi baktım serverin bütün gemileri sanki orda full kamufle iğne atsan yere düşmez maden bulmuşlar :D albaylar binbaşılar :D rütbe almak zor iş :D :D
    bende diyorum serverde oyuncu az hepsi pvp de kutu topluyor bi azimle :D

4. Merhabalar;

Bu konu hakkında başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.