Hileler Hakkında Sitemim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BaMbUlBeee tarafından 17 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

KONUYU YANLIŞ açmış olabilirim sadece sesimi düzgün dürüst olan oyunda hile illegal kullanmayan lara duyurmak adalet li olanlara duyurmak , bu şekilde nasıl banlama yapılıyor uyarı nedir adam hileyi o günlerde kullanmasın diyemi aklımızla alaymı ediyorsunuz oldu olacak bizi banlayın siz direk kurtulalım ya bu oyundan bu kadar düşmüş insanların cahil insanlarla bir arada olmayız an itibari ile tren tutucu vs re kullanımı zirvede ve biz sinirlenmekten başka bişey yapamıyoruz bu kadar elimizi kolumuzu bağlayıp birde üstüne chatte yüzsüz şekilde bizimle yani hile kullanmayanlara karşı alay edici konuşmaların geçtiği ve bunu bile beceremeyen bir sistem varken bizi banlayın kurtulalım admni ler şu yazı bize gösteriyorki bot ve vsre illegal kullananların oyunda apaçık korunması dır bunun aksini kimse iddaa edemez radar mı bu ne yani uyarıyorsun banlar geçersin öyle 5 , 6 kişiyi göstermelik banlama ile olmaz yazık ya şu hale bak para yatıyoruz zaman harcıyoruz sistemde kullanmadığımız ortada olduğu halde sbutay dediğiniz burda görev vermişsiniz bize hakaret tehdid ediyor 2 3 ay önceden banlanan biz oluyoruz her seferinde burda ,yazınki güç bizde ona göre gelin biz hakaret ederiz size iftira atarız banlarız geminize girer başka haritalar da bırakırız bize hiç bir şey diyemezsiniz bizde ona göre geliriz ona göre hareket deriz burda bizim kimlikler apaçık sizinkilerde açık olması gerekirken sır gibi arkadasınız ve hakaret eden ve tahdit eden admini isdedikleri gibi koruyorsunuz ben mahkemeye nasıl vericem kimliği yok iismi yok nesiniz sizler mafyamı istediğiniz gibi hareket yetkisi nerden sizi kime şikayet edicez devletmisiniz ayrı kimsiniz beni unuttu sanmayın bu hile kullanan oyuncular ve görevini yanlış yapan admnleri banlamadığınız sürece ben burdayım yine gelirim yine gelirim mahkemede göreceği son yüz admin sbutayın yüzüymüş bu cümle ile ble yetmesi gerekirken sport ekibinde geri dönüş yapanda onu korudu burdanda korunuyor biz kime yazacaz sorumlu adminler sbutay hariç diğer adminlerden cevap bekliyorum ) BU ŞEKİLDE Mİ adalet sağlayacaksınız

( Dün, 15 Ağustos 2024 Perşembe, Şartlar ve Koşullarımıza aykırı hareket eden oyunculara karşı yeni bir yasaklama dalgası uyguluyoruz.

İlk kez tespit edilebilen oyuncuları 3 gün süreyle yasaklıyoruz, Şeref Puanları siliniyor ve sıralamalardan da çıkarılacaklar. Böyle bir geçici yasağın, Şartlar ve Koşullarımıza aykırı hareket eden oyuncular için ciddi bir uyarı olduğunu vurgulamak istiyoruz. Kuralları ihlal etmeye devam ederseniz hesabınızı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız!

Son yasaklama dalgalarından birinde uyarıldıktan sonra tekrar tespit edilen oyuncuların hesapları kalıcı olarak kapatılır. Ancak tespit süresi boyunca oyuncuların Şartlar ve Koşulları birkaç kez ihlal ettiğini tespit ettiğimizde bu uyarının mutlaka yapılması gerekmez. Bu durumda hesap herhangi bir uyarı yapılmaksızın kapatılacaktır.

2. hsaki

hsaki User

tek umudum yeni geçilecek sistemle beraber yeni bir sunucu açmaları ağız tadıyla emek vererek oynamak..

BaMbUlBeee bunu beğendi.
  3. ADALETHAK1

ADALETHAK1 User

ayni konudan muzdaribim, direkt bigpointe yazdim. durduk yere sebep gösterilmeksizin forumdan ban yedim. adminde yokki kim neye banladi anlamadim. cok fazla soru işareti var. sizlerde benim gibi bigpointe direkt yazarsaniz belki tr serveri icin bir umut yeserebilir

BaMbUlBeee bunu beğendi.
  4. smoonrise

smoonrise User

Daha önce birçok konuda adli süreci başlatacağını yada buna benzer işlemleri yapacağını yazanlar oldu forumda ama henüz hiçbirinden geri haber gelmedi , senin niyetin mahkemeye vermek ise eğer yazdığın gibi TR takımı alımlarında kimlik bilgisi v.s alıyorlar mecburi bunları beyan etmek , forumda şartları vardır zaten oradan bakılabilir , bu bilgileri mahkeme talep ettiğinde oyunun satılan firma yoozoo games paylaşmak zorunda ama diyelim paylaşmadı malum almanya kanunlarına tabi firma o zamanda mahkeme kişiyi internet sağlayıcısı üzerinden istek ile yada ıp adresi üzerinden bulup işlemlerine devam eder , bu konular ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak istersen bulunduğun yerde emniyetin bilişim suçları şubesi varsa bilgi alırsın hatta nasıl dava açman lazım onuda anlatırlar elinde kanıtlar ile gidersen davanın başarı olasılığını bile söylerler sana , sakın yanlış anlama ben daha dava açn görmedim yıllardır o kadar çok yazan oldu ki hiç geri dönüş olmadı ama madem böyle bir niyetin var bildiğim kadar ile adli süreçleri böyle firma zorluk çıkarırsa süreç uzayabilir haberin olsun .

BaMbUlBeee bunu beğendi.
  5. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

avukat tutcak param yok ileriki günlerde olacak inşallah ozaman buradan destek olacak olanda çıkar mutlaka verilecek eninde sonunda illegali bitirmezlerse kimsenin babasının çiftliği değil burası

6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Selam,

İllegal kısmını bitirmek için atılmasını istediğiniz adımların atıldığının farkındasınız sanırım. Bu konuları 2021 de de konuşuyorduk hala konuşuyor olmamız bizim için bir utanç kaynağı ancak zamanında yaptığımız raporlamalar ve kurduğumuz baskılar sonucunda elde ettiğimiz bir başarı adımı mevcut değil mi? Bir şekilde bu adımlar atıldı ve yavaşta olsa çözülecek bu durum. Şimdi siz bir adli işlem başlatacaksanız ki buyurun başlatın bundan hiçbir çekincemiz yok DO TR takımı olarak biz bundan etkilenecek insanlar değiliz biz burada maaşlı çalışan insanlar da değiliz bu işi gönüllü olarak yapıyoruz elimizden geldiği kadar oyunu keyifli hale getirmek için uğraştık didindik durduk bunca zaman ki hala ediyoruz edeceğiz de. Subutay adminim ile ilgili bir sorununuz var ise sohbet kısmından konu açıp kendisi ile birebir iletişim kurabilirsiniz.

Hesabınızda herhangi bir uyarı işlemi görememekteyim. Farklı bir hesap üzerinden mi yazıyorsunuz?

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.