Öneri HİLELERE ÇARE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaw bu oyuna kaç senedir oynarım ama bu hileleri bi türlü biştiremediniz gitti yaw ...

arkadas baskındayım adamın biri geliyor bn kamufşleyken anında tutuyor beni ema atıyorum süresi bitince yine anında tutuyor bu nasıl oluyor demekki adamad kamu görme hilesi var yaw gidiyorum cubinin içine onca protegitin arasından mini haritadada seçemez ama nasıl oluyosa anında tutuyo bni diceksiniz ki şanstır olur ama 1-2 kez değil şimdi ismini vermicem ama bu adamlar hep böyle tutuyo bazılarının kide başka bi şey ema atıyorum normalde 3 sn sonra adamın bni tekrar işaretlemesi lazım vurması için ama adama ema hiç etki etmiyor yine aynen bana sıkmaya devam ediyor yine buda sıksık karşılaştığım bir sorun bil. veya baska bi nedenden dolayı değil çünkü sürekli bu oluyor flash player falanda tamam oyunda kasmada yok ama nedense böyle oluyor çerezlerde falanda sıkıntı yok yuani işin kısası sorun bnde değil bu adamlarda bu hilecilerde...

bak şu otomatik kasan hileyi kaldırdınız ne güzel oldu tebrik ederi ama bunlarında icabına bakılması gerekiyor..

saygılarımla...

2. Bunlara supportun el atması lazım

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle büyük harf kullanmak bağırmak manasına gelir , Etik değildir ve Konu başlığının veya içeriğini tamamını büyük yazmak yasaktır.

İkinci olarak , Hileler konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Bu tür durumlarda , Video çekip ( Yada Sağlam Kanıt Delilleri ) , Support ' a göndermeniz gerekiyor. Video incelendiğinde , Eğer ortada bir hile var ise , Cezai işlem muhakkak uygulanır.

Bir daha ki sefere video çekmeye çalışın.

Ek olarak ; Dark Orbit ' in Hile tarama sistemi aktif olarak 24 saat tarama yapıyor.

Ancak oyun popüler olduğu için , Hile üretip satan kişilerin sayısı da hat safhada oluyor.

Maalesef emek verip oynamak yerine , çoğu insan kolaya kaçıp hileye para vererek oynamayı seçiyor.

Hesapları kapatılınca da , Verdiğim paraya lanet olsun deyip ortalığı yıkıyorlar , Üstüne bir de Foruma konu açma yüzsüzlüğünü bile gösterenler olabiliyor.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.