HiperPlazmoid mi kararsız lf4 için mi uğraşmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve iracible123 tarafından 2 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sa

Arkadaşlar gemim ufe değil fakat çok ta düşük seviye değil

Bazen savaştayken bazı gemiler 2 atıyor resmen, 2-3 saniyede yok oluyorum

bu arkadaşlardan birgün birine sorma fırsatım oldu hangi lazerleri kullanıyorsun diye, kararsızlar en iyisi dedi

sizin fikriniz nedir bu konuda? bugüne kadar magma biriktiriyordum, 10 tane falan oldu, artık magmanın saçma olduğunu anlatım, şuandan itibaren HP için mi çabalamalıyım yoksa scrap kasa kasa obsidyen kutuları mı açmalıyım Kararsız için?

en maximum hasarı hangi kombinasyonla alırım? yardımcı olursanız sevinirim

youtube videolarında izliyorum karşılaştırmaları, kararsız ile HP ve MP arasında çok çok az bir fark var, uğraşmaya değer mi sizce ne düşünüyorunuz? maximum hasarı nasıl çıkarırım çünkü oyunda tek başıma savaşmayı çok seviyorum, kolay gelsin

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Açtığınız konu forumdaki başka bir arkadaşımızın açtığı konuyu aklıma getirdi. Konusuna ve deneme amaçlı videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Ama bu hasarlar gemi argeleri ile de alakalı olabilir onuda dikkate alalım.Gerek bu konuyu inceleyerek gerek ise buradan tavsiyede bulunacak arkadaşları dinleyerek karar verebilirsiniz.
    Ayrıca Kararsız LF-4 ler 180-220 arası vuruyor dolayısıyla gelişmiş hallerinde azami değerleri 232'ye kadar çıkabilmekte. Örneğin x4 ile LF-4 dizili bir gemi 60k vuruyor diyelim, kararsız LF-4ler ile 50-55k vururken bir anda 80-85k vurabiliyor. Bu durum savaşlarda zaman zaman çok işe yaramakta.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 2 Aralık 2018
    iracible123 bunu beğendi.
  3. DRONES

DRONES User

Kararsız Lf4 Kardesım Tamam Hıperplazmıt lazerı darbe puanı verıyor olabılır ama cok dusuk darbe puanı verıyor ama kararsız lf4 hem fazla vurup hemde gelıstırılebılıyor 16 sevıye yapabılırsın boylelıkle hasar oranını artırabılırsın mesela ben suan sadece kararsız gelıstırıyorum full gemıye sahıbım tavsıye ederım yanı

4. Dostum kararsız geliştirilince zaten 212 yani HP'nin geliştirilmemiş hali kadar vurmuyor mu? bu durumda geliştirmenin ne gibi bir avatajı olabilir? bir de full 16level kararsız bir gemi ile full HP takılı geminin arasında vuruş gücü olarak ne kadar bir fark olabilir? bilgilerini net bir şekilde paylaşırsan sevinirim, kolay gelsin iyi oyunlar

5. hocam bana sorarsanız dayanıklılık güçlendiriciler vekalkanlarla alakalı argeler çok önemli
    yanıltma manevrası 2 argesi %12 miss şansı sağlıyor lf4 lazerin zaten %20lik bir miss atma ihtimali bulunmakta bu ihtimaller birleşince argesi olan bir gemiye %32lik miss atma ihtimali yıldız ile %42ye çıkıyor
    bunu ortadan kaldırmak içinde ayarcı argesi fullemek lazım %25 miss atmayı engellemekte geriye birde cpu takmak var, ben şahsen kaybettiğim savaşların çoğunun miss atmak yüzünden olduğunu keşfettim çünkü ikimizde 80 k 100k atarken benım 1 kere miss atmam demek adamın 100 k fazla vurmus olması demek ayrıca birde bu ihtimal rsbye denk gelirse dahada kötü
    gelirsek asıl sıkıntıya kararsız lf4 2ucu keskin kılıc gibidir
    normal 16lvl lf4 160-212 arası bir hasar aralıgına sahiptir bu en dusuk 160 en cok 212 vurur demektir
    ancak bu hasar kararsızda 16seviyede 135- 250 arası bir hasar seviyesine cıkmaktadır en dusuk hasar 135 ken en yuksek hasar 250dir anlıyacagın hasarın bir atısta 60k vururken diğerinde 100k vurabilir ancak en yüksek hasarada kararsız lf4 ile çıkabilirsin yazımı okuyup kararı kendiniz veriniz ki bana sorarsanız ufe değilken bence kararsız ile ugrasmaya gerek yok

6. DRONES

DRONES User

Ben Suan Kararsiz Gelistiriyorum

Normal LF-4 ler gibi yapıya sahip olup geliştirildiklerinde kararsız bir şekilde vurmaktadırlar.
    Bazen çok bazense normal LF-4 'den daha düşük vurabilirler.

Onceden Paylasilmis Bir Bilgi Kararsizi Bu Yuzden Tavsiye Ediyorum Full Kararsiz Olan Bir Gemi Ile Hasarin Artar Tamam Surekli Yuksek Vurmaz Ama Kararsiz Bir Sekilde Yuksek Vurur Bu Yuzden Ben Kararsiz Diyorum hp lazeri darbe veriyor 212 vuruyor gelistirme yapilamiyor yani full hp lazeri ile full kararsiz gelistirmeli gemi arasinda baya bir fark var tabiki de sana kalmis bisey ama ben kararsiz diyorum

7. Hocam youtube da bir videoya denk geldim, gemiye MP,YP,yada HP takıyor, diroitlere karasız takıyor, böylece kararsızın minimum hasar değeri ortadan kalkıyor, 90 bin ile 114 bin arası vuruyor gemi sadece beyaz ile(seprom ya da destek var mı belirtilmemiş videoda)

diğer bütün kombinasyonları deniyor adam tek tek, bu kombinasyon gemide de full kararsız olmasından daha iyi

ufe değilken kararsız ile uğraşmayın demişsiniz, ben de öyle düşünüyordum eskiden, ama zaten spartanlar 1 aya tamamlanır, e geriye sadece lazerler kalıyor, şimdi lf4 leri geliştirmek için milyon milyon uri harcayıp sonra kararsızlara geçip uriyi boşa harcamış olacağıma, şimdiden en iyi kombinasyon için uğraşayım istiyorum, bana mantıklı gelen de bu şuanlık

arge konusunda da; argemi savunma ve saldırı olarak düzenliyorum,en son da mayınlara vereceğim, şeref-yaratık ve kutu argesi olmayacak, çok az kaldı zaten uri ile dosya alsam tamamlarım daha kısa sürede fakat gg den gelenler ile halletmeye çalışıyorum, uri başka şeyler için daha önemli şu aşamada,

yanıtınız için teşekkür ederim iyi oyunlar

teşekkür ederim yanıt için

ben birşey daha sormak istiyorum bu konuya ek olarak çünkü bazen forumda o kadar açık olmayan,gözümden kaçan bilgileri oyunculardan öğrenebiliyorum

kararsız elde etmek için en mantıklı yöntem obsidyen kutusu açmak değil mi? benim araştırdığım kadarıyla obidyen en çok ihtimali veriyor başka bir yol vara daha kolay olan paylaşırsanız sevinirim,iyi oyunlar

Son düzenlenen: 2 Aralık 2018
  8. WolfWar

WolfWar User

Benim düşüncem şudur ağır konfide spartanlar ve kararsızlar, hafif konfide hercules ler ve hiperplazmoidler en iyisi olucaktır.

Yani iki lf4 de birbirinden önemli :)

.Paradoks. ve iracible123 bunu beğendi.
  9. sanki bu anlattığınızı duymuştum yani denendiyse böyle olması normal gibi geliyor çünkü neden kararsızları ve normaller yarı yarıaya olmus oldugu için full kararsız olsa gerceklesecek olan düşük hasarı buyuk ölçüde azaltırken full kararsızken erişeceğin hasarıda bir miktar kısmıs oluyorsun güzel bi kombin olabilir

10. DRONES

DRONES User

Evet Obsıdyon Kutuları
    En Cok Onlardan Cıkıyor Kararsız Lf4 ler

11. Bi yandan hiper biriktirip bi yandan kararsıza oynayabilirsin. Her gün günlük görevleri yapıp diğer zamanlarda scrap bölünme kristali ve aurus kasıp kırmızı yada obsidyen kutusu açarsan ikiside yavaş artacaktır. Tavsiyem gemiye hiper 16 adet droide kararsız 20 adet pete magma 12 adet olmasıdır. Full kararsız yaptığımız zaman hasar düşebiliyor. Gemiye hiper takarak hem %8 darbe puanı kazanıyoruz hem 16 level lf4 gücü oluyor hemde yüksek vurduğumda çok can yakabiliyoruz :) .

iracible123 ve Manitu bunu beğendi.
  12. hocam çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için, ben de aynı fikirdeyim artık açıkçası, dediğiniz şekilde bir yol izleyeceğim

konu olurda başka arkadaşlar da yazar diye açık durursa sevinirim

13. YouTube'de Kilmedium'un kanalında bir video var. Yukarıda bahsettiğiniz o video değilse izlemenizi tavsiye ediyorum. Kafanızda bir fikir oluşmasına yardımcı olacaktır.

14. kardeş sana tavsiyem hiç birini yapma çünkü lf5 ler gelicek muhtemelen mod lar haberleri olmadıgı için kesin bir bilgi yok dicekler artı kararsız magma sondası fazla vuruyor ancak hiperplazmoit dp yükseltiyor birbiri ile aynı fazla vuranın karşısında fazla dp si olunca aynı kapıya çıkıcak hiç birinin digerinden farkı yok tek fark yansıma sondasının yaratıklara fazla vurması yani hepsi birbirini karşılıyor bir nevi darkorbit oyuncuların aklı ile alay ediyor yeni gelicek lazerlerle hiç birinin bir önemi kalmıcak tavsiye kısmı şu urini biriktir malzemeni biriktir gelicek yeni lf 5 leri herkesten daha hazır ve yapımında hızlı yapar rakiplerden güçlü olursun 2,3 saniyede yok olma sebebin bir grupta ise karşındaki oyuncu herkeste dagıtıcı hasar varsa %55 e denk gelir kalkanıda %100 ün üstünde olur güvede instal açarak kolayca 2,3 atışta keser kardeş

Son düzenlenen: 3 Aralık 2018
  15. uzayl80

uzayl80 User

lf5 ler gelince lf4 lerin degeri kalmaz gelişmelerde çöpe gitcek lf5 ler ölüncede lf6 lar gelircek bu seferde lf5 lerin degeri düşecek eee sonra nolcekk o gitti 7 ler geldi bu gitti 8 ler geldi derken yapılan tüm lf4 gelişmeleri cöpe gitmiş oluyor kısaca cok sacmaa bi durum eskiden lf3 ler kraldı şimdi yüzüne bakan yok aynısı lf4 ler içind gecerli olucak değişim yenilik vs vs derken yatırılan uri hep çöp oluyor karar sizin ister lf4 leri gelişdirin ister lf5 leri bekleyip gelişdirin değişen bişe yok

16. Teşekkürler açıklamalar için, peki lf5 ler sizce 5 aralıkta gelir mi yoksa daha sonra mı gelir tahmininiz?

17. lf5 değil prometeus 1 mı öyle bi lazer gelcekmıs lf4ten daha iyi olacagını sanmıyorum ama 2 gun kaldı surascıkta bekleyip görücez

18. 5 aralıkta degil tahmini süre 1 ay olacak deniliyor