Hiperplazmoit LF-4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 17 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni LF4 lerin menzili kısa (450). oyun geçen güneş takviminde Hiperplazmoit lf 4 vermişti hatırlayacağınız üzere.
    benim sorum şu:
    ben bu Hiperplazmoit lf4 ü gemiye veya irislere koysam menzilim (1 tane sadece) tüm menzilimi mi etkiler (600) yoksa belirli bir aritmatik ortalama mı olur ne olur bilmiyorum. umarım sorumu anladınz ? menzilim değişir mi yani onu merat ediyorum 1 tane koymakla

2. Menzilleri farklı mı :eek::eek::eek:

Cillos™ bunu beğendi.
  3. Cillos™

Cillos™ User

Güneş takviminde hiperplazmoit mi vermişti :eek: Hangi ay verdi?

4. Sorma cillos ya kaçırdık o zamanları biz,şimdi nano çanta falan... :D

5. Cillos™

Cillos™ User

Ne zaman verdi 2-3 aydır en fazla bir kaç gün almamışımdır :( Şansa bak :/

6. Foruma bu konuyu açmak için girmiştim dostum eline sağlık benimde kafamı kurcalıyordu bu soru net olarak bilmiyorum ama şöyle olabilir
    ;
    Hedefimize Lf3 lerin vurabileceği menzilde ama menzili düşük Lf4 lerin vuramayacağı mesafedeysek hasarımız düşer diye tahmin ediyorum (o menzilden sadece lf3 lerin hasarı hesaplanır lf4 lerin hasarı hesaplanmaz) diye tahmin etmekteyim ama net bir bilgi gelirse çok iyi olur.

Güneş Takvimindede aynı lf4 verilecek diye bir söylenti var (ayın 23 ünde) ama doğrumudur bilemem şuana kadarki tahminler doğruydu :D

Son düzenlenen: 17 Eylül 2017
    Cillos™ bunu beğendi.
  7. haziran takviminde verdi

Cillos™ bunu beğendi.
  8. bu arada bildiğim kadarıyla gelişmiş lf4'lerin menzilleri normal lf4'ler ile aynı

9. dostum öyle olursa çok saçma olmaz mı ? ayrıca onu hesaplayacak sistemin darkorbitte olacağını sanmıyorum. eğer 1 tane koyduğumda menzilim düşerse pete koyacam yoksa gemide dursun.
    sorumu cevaplayacak moderatör yok mu ? çok mu zor sordum :D

Cillos™ bunu beğendi.
  10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Net bir bilgim yok.Ancak bildiğim kadarıyla, menzil dışındakiler vurmuyor. Kaldı ki bildiğim kadarı ile menzilleri aynı olması gerek :)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2017
  11. Cillos™

Cillos™ User

Aslında bunu anlamanın yolu, npclerin etrafında dönmek. Önce hiperplazmoiti takmadan npclerin etrafında dön, sonra hiperplazmoiti takıp npclerin etrafında dön. Menzil kısalırsa veya uzarsa fark edersin :)

12. Merhaba arkadaşlar
    bu yeni olan lf4 lerin hıperplazmoit - Magma sondası ve yansıma sondası hangi daha iyi bilgi verir misiniz _?

13. Cillos™

Cillos™ User

Hepsinin kendine has bir +sı var. Montajda hepsi yazıyor ancak kısaca açıklayayım. Magma sondası oyunculara sıkarken +5 fazladan hasar vermeni sağlar, hyperplazmoit her lazer için %0.5 fazladan dp puanı verir, yansıma sondası npclere +5 fazladan hasar vermeni sağlar.

14. tşk ederim demek oluyor ki magma sondası alacağız

15. adeniza

adeniza User

Yeni lf4 ler ile eskileri arasında bir menzil farkı olduğu nerede yazıyor? Menzil farkı olan lazerler var ve bunlardan sadece kullandığın lazer menzilden çıkınca vurmaz. Yani 10 lazerin normal ve sadece birinin menzili düşükse 10 tanesi vurmaya devam edecek biri menzil dışı olacaktır.

16. Darion26

Darion26 User

Şu konuya açıklık getireyim. :)
    Yeni gelen Lf-4 türevleri (Hiperplazmoid, Magma ve Yansıma sondası) normal lf-4 ile aynı menzile sahiptir. Sizin bahsettiğiniz Dağıtıcı lazerlerdir ve bunların kısa menzilde vurma sebepleride her 5 saniyede 1 kere ekstra hasar vurmalarıdır (ki bu hasar lf-4'e yetişecek bir hasarda değildir.:)). Umarım yeterince açıklayıcıdır. :)

Cillos™ bunu beğendi.
  17. Menzil farkı yoktur.Olsa şuanki etkinlik için kimse uğraşmazdı ve yok biliyorum bunu %100 eminim.Kararısz lf4 delici lf4 falan bunlarda fark vardır.Hyperplazmolitte fark yoktur 16level lf4 görevi görür+%0.5 dp

Cillos™ bunu beğendi.
  18. Benten52

Benten52 User

bende kararsız lf4 var baska lf4 cesıtı varmı lf4 ler ın yenılerı hakkında yeterlı bılgı yok

19. Cillos™

Cillos™ User

Hiperplazmoit, Magma, Yansıma

20. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aşağıdaki konumuza göz atınız.

LF4 Geliştirmesi

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.