Bug / Oyun hatasi Hitac Buga Giriyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cillos™ tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cillos™

Cillos™ User

Portalda kalmış, ne sıkılıyor ne de hareket ediyor :)

2. O normalde haritada ilerliyor, hitac minionları takip etseydin :D
    Yok yok daha doğrusu bizim gibi portalda bugda kalmıştır atlayamamıştır :D

3. #BestUnblemishedGameForEver...

4. Cillos™

Cillos™ User

Bu oradayken bir tane daha gelmişti, biz onun peşinden gidiyorduk portaldan atlayınca bunu gördüm :D Bir tanesini kestikten sonra geldim bu hala duruyordu ss aldım :)

5. uzayl80

uzayl80 User

azıt pıt atlamasın hitac iyi böle iyi kitelyin kapıları hitacun üzerine kacamasın kesmeside kolay olur :p :p tabiii klanlardan rahat edebilirseniz sizi kesmesinlerde o gemiler

Cillos™ bunu beğendi.
  6. Cillos™

Cillos™ User

Bizim klan başkanı mmonun generali, akıllı çıktı hitac süresince svdeki bir kaç sağlam klanla ittifak yaptık, sadece sağlam 1 klanla savaş var. Bir de düşman şirketten klansız oyuncular filan dalabiliyor onları da kesiyoruz zaten. Genel olarak rahatım, iyi uri ve kapsül kasıyorum darısı sizin başınıza :)

7. uzayl80

uzayl80 User

işin güzel tarafı sizler gibi saglamlar varken hitac yalan olur ben uriyi hitacla falan kasmam ya paı yaparım yada uber falan keserim daha cabuk uri kasmış olurum ;)

8. Cillos™

Cillos™ User

Ben sağlam değilim, bu klan ilk açıldığında generali başkan görünce kapağı attım klana :) Şimdi sefasını sürüyorum.

Bu arada bu hitac mapin sağ üst portun biraz altından geçerken sıkıyor/yavaşlatma mayını filan atıyor. Hareket etmiyor ama. Hep aynı yerden geçerken sıkıyor. Sağ alt portta gözüküp sağ üst porta lazer atıyor lazerler oradan geliyormuş gibi gözüküyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.