hitac cekilisi birden fazla odul alanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve blulight tarafından 18 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. blulight

blulight User

bu hitactada bazilari birden fazla odul almis nerde hak hukuk adalet o kadar emek ver gic bise cikmasin

2. gecen senede aynısını yapmışlardır bunlar yandaşlarına veriyor bu çekiliş hediyelerini birde Darkorbitde adalet aramıyacan arkadaş :mad:

3. Tamamen şansa bağlı diyecekler

4. ödül kısmında yazıyordu birden fazla kişi ödül alabilir diye.

5. olması gereken aslında, ne kadar çok bilet alırsan ikramiye çıkma şansı da o kadar yüksek ve çok olur, ama hitaçtan çekiliş elde etme sadece güçlü klanlara mahsus kılındığı için adaletsizlik burada başlıyor, güçlü klanlar yüzlerce çekiliş hakkı elde ediyorlar, sana hitaça sıkma fırsatı vermedikleri için sen de görevlerden elde ettiklerinle yetinmek zorunda kalıyorsun, balık baştan kokuyor, hak hukuk adalette burada bozuluyor.

6. bende fazla çıkmadım birkaç tane görev icabı kestim.görevlerden falan 24 tane topladım.5 lf4 çıktı.bende kızdığım oluyor güçlü klanlara ama dedikleri doğru bişey var savaş oyunu bu.güçlü olan kazanıyo.doğanın kanunu bu.güçlü olmak istiyosan ya oyunda gördüğün gibi hileye başvuracaksın; ya da benim gibi aklını kullanıp namuslu yoldan üstünlüğe kavuşacaksın.hitaça fazla önem vermiyorum.sonuçta şansa bağlı gördüğün gibi;24 tanede bile çıkabiliyo :D .ama demanerde onca klana rağmen oldukça güçlü çıktım.zaten bu tür etkinliklerin amacı; rekabet ortamı oluşturup savaştırmak değil mi?zahmetsiz ödül dağıtma etkinlikleri, gibi olsaydı 'lazer strom' gibi olurdu değil mi?kes kendi başına hitaçı al hediyeni.senin anlayacağın; bu tür etkinliklerden fatdalanmak istiyorsun madem,düşünüp çaresini bulman lazım.veyahut terör kapısı,lazer strom gibi etkinlikleri bekleyip iyi değerlendirmen lazım ki;güçlenesin,klanlara haddini bildiresin :).

7. Doğru elbette bu bir savaş oyunu, ama adalet ve gücü dengelemek de gerekli, herşey güçlüler için olursa, fazla oyuncu kalmaz, oyunda bir ödül dağıtılıyorsa herkese mümkün olduğunca eşit fırsat sunulmalı, ben ödüllerin dağıtılma şeklinden şikayetçi değilim, elbette ne kadar çok çekiliş hakkı elde edersen o kadar çok ödül çıkma ihtimali vardır, kısmetine 1 çekiliş hakkıyla da ödül alabilirsin, zaten bunu milli piyango gibi görmek lazım, ben biletlerin elde ediliş şeklinde adaletsizlik olduğunu düşünüyorum, ben piyangocudan bilet almak istiyorum ama 8-10 kişi toplanmış piyangocunun yanına beni yaklaştırmıyorlar, teke tek olsa belki çoğu ile baş edebilirsin ama hepsi birden dalınca sadece onlara yarıyor, demaner etkinliği daha kötü.

Son düzenlenen: 18 May 2018
  8. Aria

Aria User

Etkinlik ödülü mü? Rüyanda alırsın.

Demener etkinliğinde o kadar geri bildirim ettik, hitac geldi, aynı şey, sadece demener resmini değiştirmişler. Kesince yumurta çıkıyor.

Aradaki fark, biri yumurtlamıyordu, bu hitac yumurtluyordu. :D

Aynı "Altın Tavuk Yumurtası" gibi.. yumurtladı, ama bize mi? Hayır, sarısını büyük klanlar, beyazını parayla kapsül alanlar. Bize de hitac ta öldüğümüz rütbe puanına yansıyan "-100" puanlar kaldı :)

Umarım faydalı bir yorum yapmışımdır. Destek ve support iletileri beklerim...^^ Yazın support'a... Birden fazla ödül ne? Tek tek dağıtsın, aynı adama 3 tane 1250 oil gelmiş. Bu adam eşit mi? 1500 oil sonrasını artık, yağ olarak petinde kullanır.

9. tamam işte yanlış yoldasın şans oyunlarına fazla verme kendini hatta hiç verne diycem ama...neyse.
    madem bu kadar güçlüsün ,resme göre söylüyorum; etkinlik zamanı birleşim yapın anlıyomusun beni.illa tek yapçam diyosan benim gibi; düşünüp çaresini bulman lazım.çok güzel bişey söylüyor bu adamlar: ''kesin bizi, siz de bize yaptırtmayın''.olay bu kadar basit...
    şimdi bazılarının dediğine gelirsek: birden fazla ödül almasın diyorlar ama o zaman birden fazla kapsül almanın anlamı ne?sadece 1 tane ödül almak için;sadece şans artsın diyemi mücadele versin bunlar.nolması lazım peki?24 kapsül topladım ben mesela.bu kapsüller 30 magma için ayrı,10 magma için ayrı,diğerleri için ayrı ayrı çekilişemi girmesi lazım?o zaman aynı kapsüle birden fazla hediye vurmuş olmaz mı?
    ...daha olmadı paymentten kapsül satın alabilirsin...

10. Valla bu hitac da tr3 u tebrik ederim ne bir skan ne bi karisan vardi karisanda sirket fark etmeden herkes dondu tum oyuncularin eline saglik 56 kapsul sonuc 0 ama hitacta kastigim uri miktari 500k ya yakin bu da hemen hemen 5 kappa yapar hafif kongi ivin 5 eksik vardi pazara tamamlanirsa ne alaa

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Etkinlikte birden fazla kişinin ödül alabileceği hem daha önceden ilgili S.S.S üzerinden hem de ödüllerin dağıtıldığı duyrulduğunda discord üzerinden paylaşılmıştı.
    upload_2018-5-18_21-4-43.png
    Ortada bir sorun bulunmamaktadır.

Her zaman söylediğimiz gibi, bunu milli piyango yılbaşı ikramiyesi gibi düşünün. 10 bin TL değerinde bilet alırsınız, ancak bir ödül çıkmaz. Bir bilet alırsınız, büyük ikramiye çıkar.

İyi forumlar.

12. blulight

blulight User

emek var burada bz emegimizin karşılıgını istiyoruz günlerimizi harcadık anladınızmı

13. Aliens

Aliens User

Emek diyorsunuz ama baştan size her kapsüle ödül var denilmedi, ÇEKİLİŞ var denildi. Çekiliş kelimesi ise belli bir içerik/bilet vb. arasında rast gele bir sayı/hedef seçimidir. Kime ne çıkacağı garanti değildir. Dolayısıyla ortada hak ve hukuk diye bahsedeceğiniz bir şey yok. Milli Piyango'da çekilişi tutturamazsanız gerekli merciyi dava edebiliyor musunuz? Hayır, çünkü ortada başından size şans işi olduğu ve harcadıklarınızın geri dönemeyeceği belirtiliyor. Lütfen artık şu banel yorumları yapmaktan vazgeçin.

-TDK- Piyango ve Çekiliş kelimelerinin anlamı:
    Piyango: Düzenleyenlerce bastırılmış numaralı kâğıtları satın alanlar içinden, kazananların kura ile belirlendiği talih oyunu.
    Çekiliş: Piyango çekilme işi.

Görüldüğü gibi iki kelimenin anlamında da birbirine bağladığınızda kesinlik çıkmıyor.

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Efendim merhabalar,

Çekilişi bizler yapmıyoruz, merkez ofisin yazdığı bilgisayar koduyla otomatik olarak yapıldı. İsterseniz orucunuzu açın, sakinleşin konuşmamıza böyle devam edelim.

İyi forumlar.

15. epochdas

epochdas User

Çekiliş ne zaman diye soruyordum ben de meğer yapılmış yine elimiz boş.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.