Hitac Çekilişi Ne Zaman

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oquzhann tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oquzhann

oquzhann User

Hitac Çekilişi Ne Zaman

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Hitac ilgili tüm bilgi burda...

Çekiliş Tarihi net olarak daha beli değil

Iyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Mart 2015
  3. modum yanlışla olmuştur sizinde işiniz zor biliyorum ama biraz daha dikkat etmeniz gerekmez mi?

4. titans___

titans___ User

çekiliş belli olmaz bunlar daha ne kadar kazanırım diye geç yapıyorlar bakıyorlar az gelişmiş yeni gemiye veriyorlarki lf4 ful olsada gemiyi kurtarmıyor açıkcası cephanesi kapısı beyaz rsbsi uberi ema sı kalkan geliştirmesi argesi bana 10 lf4 gelmişdi ama dişimi çektirmişdim sevinemedim açıkcası 40 kappada 7 hercul 2sini para ile aldım 1i de çıkmaz ayın çarşambasına para ile satıcaklarya bundanönce millet 10 da tamamlıyanlarla 5 senedir oynuyupda olmamasından yıldım oynayasım mı geliyor burda yazıyoz tehdit anlıyorlar anlayışınıza dikkat edin he bu tehdit olabilir bu kafayla modlar yada oyun kurucuları milleti bota itti yalanmı durduğunuz yere göre değişir oyuncuysanız anlarsınız gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar biz türkler kraldan kralcıyızdır modlar size bravo devamm he oynayasım yüzde yğüz 5 senedir parada yatırsam olmyor ve admin tanıdığımız yok böylelerinide tanıyan türde biri olmadığıma da memnunum.

Son düzenlenen: 6 Mart 2015
  5. Merhaba ,

Çekiliş tarihleri hiç bir etkinlikte önceden bildirilmedi ve etkinlik bittikten sonra ortalama 2-3 hafta içinde yapılıyor.

Her mesajınızda bir olumsuz durum var fakat yazdıklarınızın gerçekle bir alakası yok. Geçmiş etkinliklerde düşük gemilere de çıktı. Çekilişin geç olması incelemelerin sağlıklı şekilde yapılabilmesi içindir. Admin tanıdıktan bahsediyorsunuz da ben kendim Admin'im ama gemimde ne full LF-4 , ne Havoc ne de Hercules var. Gemim bir çok oyuncunun gemisinden düşük özelliklerde.

İş öyle sağda solda duyulanlarla konuşmaya benzemez.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

oquzhann ve SCHΖΘΡΗΓΞПΙΛ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.