HİTAC ÇEKİLİŞİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BigBarracudA tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hitac etkinliği varmış şimdi bana modlar yada adminler söylesin eğer herkeze bedavadan kapsül dağıtılacaksa kapsül satın almıyalım biz çünkü serverdeki herkeze 5 kapsül verecekseniz bizim şansımız azalacak oda bizim verdiğimiz paraya yazık olacak

lütfen baştan söyleyin eğer herkeze verilecekse ona göre davranacam ve biran önce cevap bekliyorum sizden

2. Etkinlikte bir sorun çıktığı için 5 kapsül dağıtılmıştı.

3. etkinlikte sorun çıkar herkeze kapsül dağıtılır bnm aldığım 200 kapsül boşa gider geçen öyle oldu bende onu diyorum verilecekse herkeze o şans bende boş yere para verip almıyayım sonuçta 5 tane herkeze verilecek ve şans baya düşecek

şans işi diyolar ama herkeze çekiliş şansı verilecekse şansımıza direkt etki edecekler

hadi parasıyla almasak akşama kdr demaner hitac ın peşinden koşacaz darkorbit yazısını tamamlamak için kendimizi kahredecez patlıyacaz sağlam herifler tarafından ee nolacak sonra hitaca yanaşmayanlarda çekilişe girecek

hitac a yanaşamayanlar için farklı bişey yapılsın lf4 değilde lf 3 kazanma yada bo2 kazanma gibi çekiliş yada oyun içi görevler sıralamar yapılsın

4. Modlara sormak lazım.

5. hitac tan haberleri varmıdır acaba duyuru felanda yok ortada modlar değil gökmen adminin söylemesi lazım ona göre para yatırcaz

6. Merhaba ,

En son yapılan etkinlikte oluşan bazı sıkıntılardan dolayı telafi ödülü olarak 5 kapsül verilmişti. Şu anda başlayan Hitac Etkinliğinde herkese 5 tane kapsül verilecek diye bir kural yok.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.