Destek hitaç çekilişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FULLTIME0FFTURKEY tarafından 3 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar 136 tane kapsül alırsam iyi biseyler çıkarma şansım ne kadar olur tahmin leriniz benim için onemli :)

2. Bir tahminde bulunursak bu senin lehine değil aleyhine olur diye düşünüyorum.

Şans bu ne desek boş :)

136 kapsülü Ay dönüştürücüsünde mi , yoksa Güneş dönüştürücüsünde mi kullanacaksın ?

3. aya kullanacaktım ama vaz geçtim bakacaz artik arkadaslarda alma diyince bende sole bi düşündüm çıkmaya bilir neyse tekrar sağol :)modum size zahmet konuyu kilitleye bilirsiniz :)

4. ben 3 hitac cekilisi katildim hepsine en az 170 kapsul yada 150 :)) ne cikdi biliyormusun sifir cikdi gecen gun 200 kapul alacakdim seytana uyup almadim cunku cikmiyor gerek yok diyorlar sans felan da inanmiyorum ben 400 500 turk lirasi en azindan birsey ciksaydi eyw derdim

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.