hıtac cekilişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kara_bela_muhammet tarafından 21 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa oncelikle bu hıtac frostu hala cozmus deyilim
    oncelikle 1m uri 30lf4 30 bo2 buz portalı(super ıce meteroid cıkaran sey işte adı aklıma gelmedi umarım dogru yazmısımdır ) ve ozel tasarımlar bizim kapsulu donustur dedigimiz yerden mi cıkıyor yoksa biz orda donusturdukten sonra butun kapsul donuturenler arasında bir cekiliş yapılıp bu hediyeler oylemi dagıtılacak
    eger herkes en son bir cekilişe giriyor ve oduller dagıtılıyorsa her server ın kendi icindemi cekiliş olucak yani tr1 de 30 lf4 ü kazanan 1 kişi 1m uri yi kazanan 1 kişi gibi
    yoksa ulke olarak mı yani turkiyedeki tum serverlar 1 cekiliş ispanya 1 cekiliş vs vs gibi
    yoksa butun hepsi tek cekiliş mi yani tum darkorbit oyuncuları
    ve
    şimdi ben atıyorum 8 kapsul donusturdum baskası 20 kapsul donusturdu 2 mizde 1 cekiliş hakkı kazanıyoruz ama onun sansı daha fazla oluyor diye biliyorum bunu nasıl ayıracaklar
    hıtacla alakalı 2-3 konu var ama ben bunların cevabını bulamadım cevap veren olursa sevinirim

2. Anladığım kadarıyla bütün sunucular toplanıp tek çekiliş olacak.

Büyük ödüller çekiliş ile verilecek. (1m uri, lf4, bo2...) Kapsül dönüştürünce küçük ödüller veriyor. (Cephane, günlük dosyası, anahtar gibi)

Son sorudan anladığım kadarıyla çekilişin mantığı nasıl olacak diyorsunuz. Rasgele seçim yapan bir program olur oraya mesela 5 kapsül kullandın adını 5 kere yazarlar başkası 10 tane kapsül kullanırsa 10 kere ismi yazılır sonra başlarlar çekilişe.

kara_bela_muhammet bunu beğendi.
  3. anladım dostum tesekkurler o zaman bize guzel bisey gelmicek sanırım 25 kapsul donusturdum ben pek oynamıyom bu aralarda ama olduo kadar arada girerken pek bişey gelmez eger tum sunucular toplanıp tek cekiliş oluyorsa
    cekiliş konusunda bende oyle dusunuyorum mesele bnm adım 25 kere yazılıp atılır 50 kapsul donusturenın ki 50 kere ama baska bir konuda 10 kapsul donusturende tek cekiliş hakkı kazanıyor 100 kapsulde ama 100 kapsul donusturenn sansı fazla oluyor denmişti onun icin sordum ama mantıklı cekiliş bencede budur cevap ıcın tesekkurler

4. Tüm sunucular değil her sunucuda o ödüller ayrı veriliyor diye biliyorum tüm sunucular olsa çok az kalırdı bu ödüller :)

5. İlk mesajımda ki alıntı kısmını okursanız bu seferki bütün sunucuların toplamı olarak çekiliş yapılacak. Eski hitacın s.s.s'yi okudum ve orada dediğiniz gibi ama bu farklı.

6. Merhaba ,

Büyük olasılıkla her sunucu için ayrı ayrı çekiliş yapılacak. Çünkü bu sefer tek kapsül kullanma yeri var.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

Görseli ekleyen üyemize teşekkürler. :)

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.