Hitac Cekilisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _EİC-lordu_ tarafından 18 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba konuyu doğru yere actimmi bilmiyorum ama konuya gireceğim.1m uri 30 adet lf4 gibi malzemeler hitaç bittiği zaman verilecek yoksa şansa mi çıkacak.Bir de kapsulden en iyi çıkacak şeyler nedir yazabilir misiniz?

2. takemyhard

takemyhard User

bu soruları bileni kuraasız hacca yolluyorlar :) bırak verdikleri ödülleri... ne zaman biteceğinden ve çekilişin ne zaman yapılacağından veya ödülleri kimn kazandığı nezaman yükleneceği mailemi yoksa direk hesabıamı yükleneceği.. çekilşi kim ne zaman nerde yapacağı gibi birsürü soru aklımızı kurcalamaya devam ediyor :) ben 3 yıldır oynuyorum hiç mail almadım :( ya siz ???

cengiz-55 bunu beğendi.
  3. hitac etkinliği 28 ağustos da bitecek. Bittikten 1-2 hafta sonra çekiliş yapılıp kazananlar açıklanır. Bu hep böyle olmuştur. ne kadar çok kapsül o kadar çekiliş hakkı demektir. Kapsüllerden elit roket ve tasarımlar çıkıyor. Pet ve gemi tasarımları.

4. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Toplayıp kullandığınız kapsüller anlık hediyeler verir. Büyük çekiliş için kapsül sayınız kadar hakkınız bulunur. Hitac bittikten bir süre sonra kazananlar açıklanır.

Büyük Ödüller;

• 1 kişiye 1 milyon Uridium
    • 30 kişiye 100.000 Uridium
    • 1 kişiye 30'lu Tam Geliştirilmiş LF4 Lazer
    • 2 kişiye 10'lu Tam Geliştirilmiş LF-4 Lazer
    • 5 kişie 5'li Tam Geliştirilmiş LF4 Lazer
    • 1 kişiye 30'lu Tam Geliştirilmiş SG3N-B02 Kalkan Jeneratörü
    • 2 kişiye 10'lu Tam Geliştirilmiş SG3N-B02 Kalkan Jeneratörü
    • 5 kişiye 5'li Tam Geliştirilmiş SG3N-B02 Kalkan Jeneratörü
    • 5 kişiye 50.000 atışlık UCB-100 Lazer Cephanesi
    • 5 kişiye 400.000 atışlık UCB-100 Lazer Cephanesi
    • 20 kişiye 1 Aylık Premium Üyelik