Hitaç Çekilişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Limonata tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Limonata

Limonata User

Sayın yetkililer hitaç çekilişi yapıldı hediyeler sahiplerini buldu diyorsunuz peki hediye çıkan oyuncuların listesini yayınlayacakmısınız şansla bir alakası varmı bilmiyorum tr2 de 183 adet kapsül dönüştürdüm bir tane hediye gelmedi eğer bu şekilde devam edecekse bundan sonra çekilişlere katılmayı düşünmüyorum umarım bu şekilde düşünen bir sürü oyuncu vardır çıkan kişilerin listesi olsa en azından hediyelerin çıktıgı belli olur değil mi?

2. Sanırım şans ile alakalı bende 27 kapsül yaptım tr2 serverda oynuyorum malesef çıkan birşey yok artık bir dahaki hitac çekilişine ama kazananların liste olayı mantıklı yönetim belki ilerleyen zaman bunu göz önünde bulunduracaktır.

Limonata bunu beğendi.
  3. 168 kapsülle katılmıştım ve ne yazıık ki bana da 100bin uri çıktı :)

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Tamamen şansınızla ilgili bir durumdur. 1 kupon çeviren arkadaşlarımız bile kazanabilir. Ayrıca çekiliş listesi yayınlanmayacaktır. İsteyen kendi kazandığını açıklayabilir.

İyi forumlar...

Nefes bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.