hitac dağıtıldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM__KoMuTaN[61] tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 38 kapsülden 50bin x4 çıktı anca hiç değmedi buna bide emin ol buna değecek diyodunuz :((((

2. TheMaster

TheMaster User

100 Kapsül Atıp Senin Aldığın x4 ü alamayanda Var.
    5 Kapsül Atıp 10 LF4 Alanda.
    Ben Baştan Uyarmıştım. Uridium Alın Onun Yerine Ama Dinletemedim :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. bida fırsat felan hikaye zaten en iyisi uridium çekmek yalan dolan gerisi

4. Aldığınız kapsüllerin yerine Themaster arkadaşımızın dediği gibi uridium alsaydın daha iyiydi.

1 Kapsül ne kadar maaliyeti var?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tam olarak hatirlayamadim ama sanirim 5 kapsul 10 lira civariydi tabiki alan arkadaslarimiz daha iyi bilecektir.

Arkadaslar milli piyango gibi dusunmek lazim yani kimisine cikacaktir kimisine cikmayacaktir illaki cok kapsul kullandim diyerek bana cikar kesin diye dusunmemek gerekir sans bu kimisini 100 kapsule bir sey bulamiyorken bir baskasi 1 kapsule bulabilmektedir.

6. Geçmiş olsun ama en acısı da ne biliyormusunuz.Bu konuşan kardeşlerim bir sonraki Hitac'de de 'acaba şimdi çıkar mı' düşüncesiyle yine kapsülleri alıcaklar.Yine heveslenecekler,yine kapsül alıp keyiflenecekler,yine zevkle bekleyecekler ve... Neyse iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.