Hitac Etkinliği Nasıl Yapabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve K-A-R-A-D-E-L-İ-K tarafından 14 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu hitac etkinliğinde diğerlerindeki gibi güçlü olan güçsüzü ezdi sıralamadaki 2 3 klan hitacı tutuyor kimseye izin vermiyor vuramıyorsun bile savaş bileti görevlerini nasıl yapacağım diye düşünüyorum 200.000 uridium verdim hiçbir işe yaramadı 25 tane ebedi kapı cpu nedir ya invoke otoya atanlardan geçilmiyor bize kutu düşmüyor hitaca gidiyorsun vurmana izin vermiyorlar ben böyle saçma şey görmedim oyun bırakma sebebi neredeyse.

_HACİVAT_ bunu beğendi.
  2. Bu etkinlik son 3-4 etkinliğe göre daha fazla anahtar veriyor normalde 4-5 etkinliktir maximum hep 155 156 anahtar veriyor du

Fakat bu etkinlik 170 küsür anahtar veriyor(toplam)

25 edebi cpu hedefini yapmasanız bile çok büyük bir zararınız olmaz bu hedef biraz zor herkesin yapması için konulmamış zaten :)

Etkinlikteki hedefleri yapman için bir kaç taktik vereyim mesela düşman oyuncu öldür hedeflerini eğer oyuncu bulamıyorsan 5-3'de kolayca yapabilirsin

Etkinlikte npc'lere hasar ver kısmını yapmakta zorlanıyorsan daha etkinliğin bitmesine 14 gün var ha illa hemen yapmak istiyorum diyorsan hasar verme görevlerini en kolay şekilde yapacağın şey bl haritasıdır bilgin olsun derim :)

Hitac'a hasar verme görevlerini oyuncu saatinin az olduğu saatlerde yapabilirsin bir klana girersen işin de kolaylaşabilir, baktın hala yapamıyorsun inan 2-3 güne ilgi azalır girer kolayca yaparsın

hasar alma görevlerini ise söylememe gerek yok alt tarafı hasar alma onlarıda kolaylıkla yapabilirsin :)

3. güçlü zayıfı ezer !

4. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Burası bir savaş oyunudur. Etkinliklerde zorlanmanız gayet normal değil mi? Yapabileceğiniz en güzel şey geminizi geliştirmek ve güçlü bir klan oluşturmaya çalışmak yada katılmak olacaktır.

İnvoke içinde en yüksek hasarı vuran oyuncular kutuyu almaktadır. Hasarınızı yükseltmenizi öneririm genel olarak.

İyi Forumlar.

5. Teşekkürler konu kilitlenebilir

6. Etkinliklerde zorlanmak ayrı bir şey, 10 gemi bağlayıp 24 saat hitaç dönen klanlardan dolayı yapamamak ayrı bir şey?

7. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş